Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
1 oktober 2018

Invigning av Exportcentrum

Exportcentrum

Är du nyfiken på export? Kanske exporterar du redan och vill ha råd och inspiration för att ta nästa steg? Den 25 oktober kickar vi igång Exportcentrum Halland med en långlunch på Tjolöholms Slott. Då går startskottet för en digital plattform med kunskap, kontakt och inspiration samt för en serie event för att boosta den halländska exporten. Det finns ett fåtal extraplatser kvar till invigningen. Maila genom att klicka på länken här bredvid för att anmäla dig direkt. Vi behöver ditt svar snabbt, senast måndagen den 22/10.

Regional och nationell satsning på export

Exportsatsningen är en del av regionens och hela landets tillväxtstrategi för att stärka den svenska exporten och skapa nya jobb. Exportcentrum Halland ger dig en lättillgänglig tillgång till stöd och expertis för att du lyckas med din exportresa.

Detta kan du se fram emot på invigningen:

11.30 Mingel med våra experter från Västsvenska Handelskammaren, Business Sweden, Almi, Exportkreditnämnden med flera. Passa på att få svar på dina frågor om export!

12.00 Lunch på halländskt tema.

12.30 Invigning av Exportcentrum Halland: Vi presenterar webbplatsen, våra ”exportboostar”, våra experter och hur vi kan hjälpa dig lyckas med din exportresa.

13.00 Hur lyckades Varbergsföretaget L:a Bruket med sin exportresa? Mats Johansson, VD, berättar och svarar på frågor.

13.40 Lär dig av andras misstag, framgångar och expertis! Diskussionspanel med exportföretag och exportrådgivare.