Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
11 oktober 2019

Starta Företag? Lär dig mer på vår seminarieserie

Vill du göra drömmen till verklighet?
Här kommer det första steget till ditt egna framgångsrika företag. 

Almi, Nyföretagarcentrum och Kungsbacka Kommun bjuder in till en seminarieserie om att starta och driva ett eget växande bolag. Seminarieserien består av 5 separata delar som ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft vilket ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt, hållbar och lönsam verksamhet.

Utbildningarna har tagits fram för att bilda en helhet, du bör därför börja med att delta i det första seminariet ”Du och ditt företag”. Men det går också att enbart delta på de tillfällen som särskilt intresserar dig. Nedan finns en kort presentation om respektive tillfälle.
Seminarierna vänder sig till dig funderar på att starta ett företag, nyligen har startat ett företag eller till dig som bara vill lära dig mer om nedanstående ämnen.

 

 

Seminarium 1: Du och ditt företag 4 november

Detta tillfälle handlar om hur man går från idé till en faktisk affärsmodell. Under seminariet får du ta del av modeller och verktyg som ger dig rätt förutsättningar för en lyckad företagsstart.

 

Läs mer och Anmäl dig här

 

 

 

 

Seminarium 2: Räkna på din affärsidé 11 november

För att uppnå långsiktig lönsamhet är det viktigt att förstå utfallet av dina ekonomiska rapporter och att följa upp din verksamhet. Vid detta tillfälle får du vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget.

 

Läs mer och Anmäl dig här 

 

 

 

 

Seminarie 3: Att sälja med framgång 18 november
Vad är det som motiverar dina kunder att köpa? Här lär du dig mer om marknadsföring och försäljning, samt att förstå kundens behov och på vilket sätt du bäst säljer till din kund.


Läs mer och anmäl dig här

 

  

 

 

Seminarium 4: Att växa 25 november
Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad
som krävs för att nå det. Tänker du tillväxt redan från start? Under seminariet diskuteras områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett
företag i tillväxt.


Läs mer och anmäl dig här

 

 

 

Seminarium 5: Lär dig älska att mingla och nätverka
2 december

För att du som företagare ska lyckas göra affärer kan du behöver knyta kontakter med människor du inte känner. Under den här kvällen kommer du lära dig hur du gör och vad du ska tänka på.


Läs mer och anmäl dig här