Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
8 januari 2021

MÖT 17 EXPERTER PÅ 17 DAGAR OCH BOOSTA DIN BUSINESS 2021

 

Experterna ger dig ny kunskap, nya insikter och inte minst ny energi för att boosta din business inför året som ligger framför dig. Under denna digitala intervjuserie delar en mängd experter helt kostnadsfritt med sig av sina bästa råd inom sina specifika områden. Missa inte chansen att få ta del av så mycket samlad erfarenhet. 

 

Från retorik till Amazon och entreprenörskap

 

Under huvudämnena fokusera, digitalisera och kommunicera döljer sig mycket spännande. Vad sägs exempelvis om smarta tips på hur du lyckas med din digitala transformation eller med vilka byggstenar du bygger ett starkt varumärke. Kanske är du också en av många som behöver få bättre struktur på din arbetsvardag. Då kan du få tips på hur du med små enkla medel kan få mer gjort under en dag.

 

Om du vill lyckas ännu bättre med din försäljning och få trogna kunder som stannar länge, då finns det många avsnitt som ger dig handfasta tips på vägen. Naturligtvis kommer vi också att prata om effektiv marknadsföring i sociala medier och hur du lägger upp din strategi för att få bäst genomslag med din kommunikation. Vår intervjuserie innehåller allt från retorik till Amazon och entreprenörskap.

 

Affärsutveckling och smarta sätt att locka investerare

 

På Almi är vi en del, eller snarare två delar, i denna serie av intervjuer. Först ut är Magdalena Johansson som är vd på Almi Halland, och hon kommer att ge dig råd inom affärsutveckling och den finansiering som bland annat Almi kan erbjuda.

Magdalena lämnar över stafettpinnen till sin kollega Sophia Johansson som är Investment Manager på Almi Invest. Sophia kommer att prata om hur du väcker intresse hos investerare, och om vikten av att ta in rätt kapital i rätt läge för att bäst kunna utveckla företaget.

 

Starten går den 11 januari

 

Följ med oss 17 experter under 17 dagar och låt dig inspireras. Vi startar den 11 januari och varje avsnitt är 30 - 50 minuter långt. Om du skulle missa något avsnitt så är det inte hela världen, för varje avsnitt är tillgängligt i 30 dagar så att du kan lyssna precis när det passar dig.

 

Om du vill veta mer om experterna och deras ämnen klickar du här https://events.dinforetagspt.se/