Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
13 september 2021

Starta företag eller utveckla ditt företag? Lär dig mer på vår workshopsserie

Vill du göra drömmen till verklighet? Här kommer det första steget till ditt egna framgångsrika företag.

Almi, Nyföretagarcentrum och Kungsbacka Kommun bjuder in till en workshopsserie om att starta och driva ett eget växande bolag. Workshopsserien består av 5 separata delar som ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft vilket ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt, hållbar och lönsam verksamhet.

Utbildningarna har tagits fram för att bilda en helhet, du bör därför börja med att delta i det första workshopen ”Från ide till affärsmodell”. Men det går också att enbart delta på de tillfällen som särskilt intresserar dig. Nedan finns en kort presentation om respektive tillfälle.
Workshopen vänder sig till dig funderar på att starta ett företag, nyligen har startat ett företag eller till dig som bara vill lära dig mer om nedanstående ämnen.  Workshopena fokuserar på din affärsidé och praktisk förberedelse inför er nya företagssatsning eller vidareutveckling av ert nystartade företag.

 

I samband med anmälan kommer vi att skicka ett sekretessavtal och kundkännedom enligt lagen om penningstvätt som är för din trygghet som deltagare.Vilket är en förutsättning för att delta i vår kostnadsfria workshopsserie. Sista anmälningsdatum 27 oktober 2021.

 

 

Workshop 1: Från idé till affärsmodell - 8 november 2021 kl 16:00-19:00
Detta tillfälle handlar om hur man går från idé till en faktisk affärsmodell. Under workshopen får du ta del av modeller och verktyg som ger rätt förutsättningar för en lyckad företagsstart.
Plats: Vägmästaren, Syréngatan 1, 434 43 Kungsbacka.
Anmäl dig här

 

Workshop 2: Värdeerbjudande och konkurrenter - 15 november 2021 kl 16:00-19:00
För att uppnå långsiktig lönsamhet är det viktigt att förstå och ha ett bra värdeerbjudande i ditt företag och följa upp konkurrenter. 
Plats: Vägmästaren, Syréngatan 1, 434 43 Kungsbacka. 
Anmäl dig här

 

 

Workshop 3: Ta dina första kunder och prissättning - 22 november 2021 kl 16:00-19:00
Vad är det som motiverar dina kunder att köpa? Här lär du dig mer om marknadsföring och försäljning, samt att förstå kundens behov och på vilket sätt du bäst säljer till din kund.
Plats: Vägmästaren, Syréngatan 1, 434 43 Kungsbacka. 
Anmäl dig här

 

Workshop 4: Affärsekonomi - 29 november 2021 kl 16:00-19:00

För att uppnå långsiktig lönsamhet är det viktigt att förstå utfallet av dina ekonomiska rapporter och att följa upp din verksamhet. Vid detta tillfälle får du vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget. 
Plats: Vägmästaren, Syréngatan 1, 434 43 Kungsbacka. 
Anmäl dig här

 

 

Workshop 5: Lär dig älska att mingla och nätverka - 6 dec 2021 16:00-19:00
För att du som företagare ska lyckas göra affärer kan du behöva knyta kontakter med människor du inte känner. Under den här kvällen kommer du lära dig hur du gör och vad du ska tänka på. 
Plats: Vägmästaren, Syréngatan 1, 434 43 Kungsbacka. 
Anmäl dig här

 

Vid frågor går det bra att kontakta Fisnik Nepola. 

 

Fisnik Nepola

fisnik.nepola@almi.se

072-516 38 04