Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
15 september 2020

Få grepp om företagets ekonomi

Företagets ekonomi kan vara så mycket mer än bara intäkter, kostnader eller siffror i en balans- och resultaträkning. Hur hänger de ihop och på vilket sätt kan jag jobba med ekonomin för att stärka både lönsamhet och likviditet?

 

Nu erbjuds du möjlighet att kostnadsfritt vara med på tre seminarietillfällen om hur du får grepp om, och stärker företagets ekonomi. Det ingår också individuell coachning av en Almi-rådgivare för att simulera olika scenarios.

 

Detta ingår:

  • 14/10 08.30-12.00 Tillfälle 1 - The Visual Language Of Finance - Inspireras av ekonomi
  • 19/10 13.00-15.00 Tillfälle 2 - Hur påverkas företagets ekonomi av förändringar
  • Mellan tillfälle 2 och 3, individuell coachning av en Almirådgivare
  • 6/11 13.00-15.00 Tillfälle 3 - Praktikfall - Hur påverkar t ex Corona-krisen mitt företags ekonomi?

Alla träffar sker digitalt via plattformen Teams, och inbjudan kommer separat. I denna seminarieserie samarbetar Almi med Bonanza, vilka kommer att hålla i de tre seminarietillfällena. Innan första tillfället erbjuds du också en digital introduktion för att lätt och enkelt kunna hänga med.

 

Efter avslutad seminarieserie är målet att deltagarna ska förstå ett företags affärsmodell, ekonomi och situation vilket ligger till grund för att förstå sitt egets företags ekonomi och utmaningar. Allt för att bolaget själva ska känna sig säkra i vilka aktiviteter som krävs för att klara olika situationer.

Denna seminarieserie passar dig som jobbar med företagets ekonomi, eller som är delaktig i företagets strategiska ledningsarbete.

 

Under rådande situation erbjuds denna seminarieserie kostnadsfritt till företag i Halland. Det är ett begränsat antal platser, och Almi Halland förbehåller sig rätten att matcha ihop en grupp.