Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
10 maj 2019

Nytt erbjudande inom ekonomisk företagsrådgivning

Som en del i Almis rådgivningserbjudande lanserar vi nu två nya tjänster inom ekonomsik företagsrådgivning. Behöver du skapa en bättre kontroll eller förståelse för din nuvarande ekonmiska situation, eller vill du se hur en investering skulle påverka ekonomin? Då är ett av våra två nya erbjudanen rätt för dig.

Visualisera din affär

Med Visualisera din affär får du ökad förståelse för företagets ekonomi och affärsmodell. Tillsammans med Almi-rådgivaren identifieras risker och utmaningar och ni går även igenom hur företaget kan finansieras framåt. Målet är att skapa en bättre förståelse och kunskap som ger förbättrade förutsättningar för högre lönsamhet och tillväxt.

Fokus ligger på nuläget och vi tittar på företagets befintliga räkenskaper och budget. Efter avslutad insats ökar din förståelse för hur resultat, skulder och tillgångar hänger ihop och påverkas av affärsmodellen.

 

Simulera din affär

Med Simulera din affär kan du undersöka hur en eventuell investering eller ekonomisk förändring skulle påverka ditt företags ekonomi. Vi simulerar din framtida affär och ekonomi för att öka förståelsen för hur mål och åtgärder påverkar räkenskaperna. Din förståelse för hur resultat, skulder och tillgångar hänger ihop och påverkas av affärsmodellen ökar. Genom att jämföra med konkurrenter och andra företag ökar också förståelsen för hur olika strukturer på affärsmodell påverkar ekonomin.

 Simulera din affär ger dig bättre insikt om vad som driver företagets lönsamhet och tillväxt. Som avslutning tas en handlingsplan fram med identifierade och prioriterade områden för dig att arbeta vidare med.

 

 

 

Intresserad av att höra mer om någon av tjänsterna?

Kontakta Johan Lindvig på Almi Halland

073-061 49 55

johan.lindvig@almi.se