Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
27 oktober 2022

Vill du ta nästa steg med ditt företag?

Vill du utveckla ditt nystartade företag så att det blir framgångsrikt, lönsamt och långsiktigt hållbart? Då ska du anmäla dig till vår kostnadsfria workshopserie!

Under tre workshops går vi steg för steg igenom allt ifrån din affärsidé, är den hållbar och kommer den att bära? Du får du ta del av modeller och verktyg som ger rätt förutsättningar för att utveckla företaget.

 

Tycker du att affärsekonomi kan vara klurigt? Då kan du vara lugn, på workshopserien kommer du få en aha-upplevelse! Vi kommer simulera hur olika scenarier påverkar företaget och hur dessa ger utslag i balans- och resultaträkning samt kassaflödet. Exempelvis vad händer om du ökar din personalstyrka, om du gör en viss investering eller om du ändrar din prissättning? Du kommer enkelt och visuellt att se hur detta påverkar företagets lönsamhet.

 

Vi kopplar även på vad som händer om företaget ökar sin försäljning. Alla företag kan öka sin försäljning genom att arbeta mer effektivt med bearbetning av sina kunder – vi hjälper till med allt från en digital strategi till praktisk tillämpning.


Störst fokus ligger på handling och ökad kunskap kring hur ditt företag och din affärsmodell ska se ut. En annan viktig del är utbytet mellan deltagarna. Många står inför liknande utmaningar och det finns mycket att lära av varandra!


Låt det här bli en kickstart för dig och ditt företag!

 

Upplägg

 

 • Vi erbjuder ett kombinerat paket. Du får styrkan med att i grupp lära av andra entreprenörer samt experter och inspiratörer. Du får även för just ditt företag indviduellt anpassad rådgivning och affärsutveckling av experter på Almi.
 • Vi träffas vid tre tillfällen i grupp, det tillkommer indivduell rådgivning med erfarna rådgivare. 
 • Workshopserien är kostnadsfri!

För vem?

 • Du som vill utveckla ditt nystartade företag
 • Du har drivit ditt företag i upp till tre år

Innehåll och datum

 • Har du en hållbar affärsidé som bär?
  17 jan 2023 kl. 13.00-16.00
 • Få koll på företagets ekonomi och vad som är lönsamt
  24 jan 2023  kl. 13.00-16.00
 • Attrahera nya kunder och öka din försäljning
  31 jan 2023  kl. 13.00-16.00

 

I samband med anmälan kommer vi att skicka ett sekretessavtal och kundkännedom enligt lagen om penningstvätt som är för din trygghet som deltagare.Vilket är en förutsättning för att delta i vår kostnadsfria workshopsserie. Om du uteblir utan att ha lämnat återbud debiterar vi 300 kr.

Det är begränsat antal platser, anmäl dig redan idag för att få ta del av denna kostnadsfria workshop!

Kontakta oss
Kontakta Fisnik Nepola för frågor kring innehåll och upplägg eller för att ansöka om en plats.

 

 

Mail: fisnik.nepola@almi.se
Telefon: 0725 163 804

Anmäl dig här senast 10 jan 2023
När: 17, 24 och 31 jan 2023

Var: Slottsmöllan, Halmstad

 

När du anmäler dig till första tillfället blir du automatiskt anmäld till hela serien. 

Workshopen är kostnadsfri.

 

Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag!

Workshopsen leds av Almis erfarna rådgivare som går igenom viktiga metoder och verktyg som används för att utveckla ett företag och göra det lönsamt.