Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
18 oktober 2021

Fem snabba med Robin

Vi bad vår rådgivare Robin, som mestadels arbetar med våra kunders finansiering, att svara på fem snabba frågor om sig själv och sitt jobb på Almi. Så här svarade han. 

1. Vad är det bästa med ditt jobb på Almi?

Bortsett från att vi tillgodoser kunder med kapital i form av lån och affärsutveckling, så hjälper och utbildar vi bolagen oberoende om man är ett nystartat eller ett etablerat bolag.


2. Vad gör du en vanlig dag?

Dessvärre finns det nog inget kort svar på vad jag gör på jobbet eller hur en vanlig dag kan se ut, då den är väldigt varierande, vilket också är väldigt roligt med Almi. Man är ute hos kunder som i sin tur har olika behov och redan där gör det att arbetsuppgifterna är olika. Dels kan det handla om att kunden har en låneförfrågan i något syfte eller att man vill ha rådgivning kring tillvägagångsätt för att öka sin lönsamhet eller rentav en ökad företagsekonomisk förståelse och mycket därtill.


3. Hur ser en typisk Almi-kund ut enligt dig?

Ett bolag som har en skalbar och långsiktigt hållbar affärsidé som dels i är behov av kapital men också vägledning i sin tillväxtresa.


4. Vad skulle du ta med till en öde ö?

En kartong med äkta vingummin.


5. Har du en hemlig talang vi inte känner till?

Jag är relativt talanglös, men jag har aldrig förlorat i leken äta godissnöre snabbast, utan att använda händerna.

Vill du veta mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa dig vidare i din företagsresa, ta kontakt med Robin på 070-603 58 81 eller via e-post robin.karlsson@almi.se