Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
24 oktober 2021

Fem snabba med Jessica

Jessica Fivelstedt är ett av våra senaste stjärnskott på kontoret och vi bad henne att, utifrån sin roll som nyanställd, svara på fem snabba frågor. Så här svarade hon.

1. Vad är det bästa med ditt jobb på Almi?
Mina fantastiska och kompententa kollegor! De är så duktiga på att se till helheten genom att coacha och ställa rätt frågor till kunder och de är häftigt att se hur de brinner för att utveckla ett företags affär på ett professionellt sätt samt leverera kvalitet i de tjänster som erbjuds kunden. Ser fram emot att utvecklas av och tillsammans med dem. Almi som bolag gör otroliga insatser i näringslivet som innebär stor nytta och gör skillnad. Önskar att kunskapen om Almis kompletterande roll på marknaden kunde vara ännu större. Många bolag, vilken fas de än befinner sig i, skulle få ut mycket av att träffa oss.

 

2. Vad gör du en vanlig dag?
Då jag är nyanställd har jag precis avslutat en omfattande kompetensutbildning. Nu har jag även börjat bidra genom att träffa ”egna” kunder. De bästa dagarna är när jag får ha kontakt med företag och jag ser att våra insatser hjälper bolag till lönsam, hållbar framgång. Ingen dag blir den andra lik eftersom vi träffar företag i så olika branscher och faser, som behöver stöttning på olika vis. Det kan exempelvis vara ett företag i start- eller tillväxtfas.

 

3. Hur ser en typisk Almi-kund ut enligt dig?
Det är ett företag där vi kan bidra med stöttning på fler än ett område – alltifrån finansiering till företagsutveckling – och på så vis hjälpa dem att nå en hållbar tillväxt.

 

4. Vad skulle du ta med till en öde ö?
Min man Andreas och våra två söner, tillsammans med dem är jag alltid hel.

 

5. Har du en hemlig talang vi inte känner till?
Om det är en talang eller motsatsen till talang vet jag inte men jag förlorar sällan, eller aldrig, en diskussion med min man även om jag har fel.

Vill du veta mer om vad Jessica, och Almi, kan hjälpa ditt företag med i den fas där ni befinner er just nu? Ta kontakt med Jessica direkt på telefon 072-201 86 31 eller e-post jessica.fivelstedt@almi.se.