Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
20 april 2021

Har ni svårt att hitta affärskontakter utomlands?

Som värdorganisation för Enterprise Europe Network, EEN, erbjuder Almi ett brett internationellt kontaktnät i över 60 länder. Via våra event kan du hitta de rätta leverantörerna, återförsäljarna, agenterna eller andra samarbetspartners för just ditt företag.

- öppnas i nytt fönster

B2B Software Days

B2B Software Days är ett virtuellt event som arrangeras av våra EEN-kollegor i Wien. Detta är ett tillfälle att utöka det internationella kontaktnätet och passar mjukvaruföretag som erbjuder en internationellt skalbar tjänst, eller som söker leverantörer eller tjänster för den svenska marknaden.
Eventet är kostnadsfritt och pågår den 10-12 maj. I skrivande stund har eventet över 1100 deltagare från 57 länder anmälda varav 20 från Sverige.

https://2021.b2bsoftwaredays.com/

Textile Connect 2021 - Virtual matchmaking
Textile Connect är en digital plattform för designers/företag som söker produktionspartners utomlands. Via plattformen har man möjlighet att träffa tillverkare och leverantörer inom textilbranschen genom bokade digitala möten.
För andra året i rad arrangeras en digital matchmaking den 1-4 juni. Förra året var det hundratals företag från 33 länder som deltog i 540 digitala möten – med många nya affärer som resultat. Nu ser våra EEN kollegor i Jönköping fram emot att skapa samma succé i år igen.

https://textile-connect-2021.b2match.io/

EUfood2Japan
EUfood2Japan syftar till att marknadsföra ekologiska livsmedelsprodukter och producenter från EU länder i Japan. EENs EU-Japan-center arbetar för närvarande med att identifiera ekologiska livsmedelsprodukter och producenter som kan matcha de japanska importörernas intresse. Har ditt företag någon ekologiskt framställd dryck eller annat livsmedel är du välkommen att registrera ert företag och produkten så att den blir sökbar för de japanska importörerna. Du behöver inte kunna japanska för att delta men engelska är ett krav. För närvarande finns det ingen deadline för registrering.
https://www.eufood2japan.eu/en

Anmälan till respektive aktivitet kan du göra direkt men vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Pontus Sannéus tel 070-533 3240, Kronoberg

Cecilia Wickström tel 072-242 0183, Kronoberg

Sofie Isehav tel 070-355 9617, Kalmar Län

Anders Johansson tel 070-833 5118, Blekinge

- öppnas i nytt fönster