Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
20 februari 2020

Väx med TAIF och Almi bjöd på inspiration

Tillsammans med TAIF anordnades tillväxtdagen "Väx med TAIF och Almi" som en del i vårt tillväxtprojekt Växarena 2.0. 

Vi inledde dagen på Tingsryds Resort där Magnus Bogren, sportchef och huvudtränare TAIF, och Stefan Gustafsson, idrottspsykologisk rådgivare, var först ut att prata om hur de skapar motivation i laget med hjälp av individens och gruppens beteenden.

 

Efter det pratade Lars Diethelm, Ahrens Rapid Growth, om nycklarna till lönsam, uthållig och snabb tillväxt och delade med sig av ett urval av hans 99 exempel på hur detta ska göras.

 

Därefter var det dags för den lokala entreprenören Jimmy Olsson, VD Specialsnickeriet, att berätta mer om deras utvecklingsresa med Almi och vilken nytta de har haft av att delta i våra tillväxtprogram.

 

Sist ut på scen var Niclas Henriksson, VD för TAIF som berättade om vad som är på gång inom TAIF.

 

Efter detta åt vi en god middag innan vi begav oss bort till Nelson Garden Arena där det bjöds på en ruggigt spännande match som TAIF lyckligtvis vann i förlängningen!

Magnus Bogren, sportchef och huvudtränare Tingsryds AIF, och Stefan Gustafsson, idrottspsykologisk rådgivare

Lars Diethelm, Ahrens 

Jimmy Olsson, VD Specialsnickeriet

Niclas Henriksson, VD TAIF

Växarena 2.0 är ett projekt som är finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Kronoberg, Alvesta kommun, Lessebo kommun, Ljungby kommun, Markaryds kommun, Tingsryds kommun, Uppvidinge kommun, Växjö kommun, Älmhults kommun och Almi Företagspartner Kronoberg AB.