Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
24 januari 2023

Vi önskar dig en bra start på 2023!

Mats Lundmark, VD Almi Företagspartner Kronoberg


Nytt år och nya möjligheter! Bara för att vi går in i nytt år förändras så klart inte världen – men hos oss på Almi innebär det trots allt att vi ”vässat” våra erbjudanden till dig för att du ska bli ännu mer framgångsrik. En till stora delar ny tjänsteportfölj och ett delvis nytt sätt att utveckla relationen med dig som kund – mer värde till samma kostnad, helt enkelt!

Redan i höstas började vi genomföra vår s k Framtidsdialog (ett slags självskattningsverktyg för ditt hållbarhetsarbete) med alla våra kunder och det fortsätter vi med under 2023 och framåt. Nu kommer vi dessutom bygga på med fler workshops inom hållbarhet för att hjälpa dig accelerera ditt hållbarhetsarbete.

 

Från och med årsskiftet kommer vi även med nya erbjudanden inom vårt nya projekt Smart Utveckling, som tar sin utgångspunkt från länets smarta specialiseringsområden. Hör av dig oss, så berättar vi gärna mer om vilka fördelar ditt deltagande kan ge dig.

 

Om inte annat ses vi kanske vid något tillfälle på ”din hemmaplan” – vi besöker nämligen alla länets kommuner genom vårt Almi On Tour och berättar om våra erbjudanden till dig.

 

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande! Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig!

 

Mats Lundmark

VD Almi Företagspartner Kronoberg