Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
25 maj 2023

Innovation och Småland – det hör ihop!

Att Småland och innovation hör ihop, det är sedan gammalt! Hur många kluriga personer, som kommit på kluriga idéer, har det inte funnits och finns inte i vårt län? Tänk efter så tror jag du kommer på en hel del.

Men begreppet innovation är ofta förknippat med något överväldigande stort. Något världsrevolutionerande! Men så behöver det inte alls vara. Och det behöver inte heller vara en helt ny produkt som löser någon av livets gåtor.

 

En innovation kan också vara en tjänst, ett sätt att leda en organisation, en förbättring av en befintlig process eller metodik. Skillnaden är bara att ingen kommit på den tidigare.

 

Sitter du själv eller ditt företag på en kreativ idé, som även skulle kunna förbättra för andra? Hör av dig till oss – vi har lång erfarenhet av att hjälpa entreprenörer och andra kreativa människor och företag att förverkliga sina idéer! Både med stöd, finansiering, riskkapital och affärsrådgivning.

 

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad för alla Kronobergska företag med ambitioner om tillväxt och hållbart företagande. Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Välkommen till oss! Det kommer att löna sig.

 

Mats Lundmark

VD Almi Företagspartner Kronoberg