Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
26 september 2023

Förnya och lansera något som inte tänkts ut tidigare

Innovation. Visst är det ett begrepp som kan låta både högtravande, komplicerat och något som bara ett fåtal kan ägna sig åt. Men om vi ska avdramatisera det en aning handlar det ju faktiskt om att förnya och lansera något som inte tänkts ut tidigare. Det vill säga sådant som många av våra företag i Kronoberg ägnar sig åt mer eller mindre dagligen.

Många gånger tänker man sig nog att det måste handla om en ny och helt banbrytande produkt, som löser ett uppenbart vardagligt problem. Så kan det vara. Men oftast handlar det faktisk om något betydligt enklare och mer lättförståeligt – t ex en produkt som kan tas fram med mindre resurser, eller kanske att företaget organiserar sig på ett helt nytt sätt för att bättre möta marknadens förväntningar.

 

Oavsett vad det är, så är innovation något originellt och något som har betydelse för en större grupp inom vilket område som helst. Det vill säga något oerhört viktigt för vårt samhälle och för företagens tillväxt.

 

Det är här vi på Almi kommer in i bilden! Vi har sedan länge arbetat med innovativa människor och företag – både med affärsrådgivning och olika former av finansiering för att innovativa idéer ska kunna förverkligas. Välkommen till oss och prata innovation du med!

 

Vi hittar vår drivkraft i att våga vara dem som gör bestående skillnad. Almi Kronoberg är en hjältefabrik på riktigt!

 

Vi önskar dig en riktigt härlig start på hösten!

 

 

Mats Lundmark

VD Almi Företagspartner Kronoberg