Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
20 september 2018

Årets chef finns på Almi Mälardalen!

Vid koncernträffen för Sveriges alla Almibolag utsågs ett antal pristagare inom olika kategorier. Mikael Fällman, kontorschef Örebro och kreditchef vid Almi Mälardalen, fick motta pris som ”Årets chef”. Priset baseras på nominering från den egna personalen. Motiveringen lyder:

 

"Årets Chef har med hårt slit, fingertoppskänsla och stor social kompetens hanterat både omorganisation, personal och nya arbetsprocesser på ett utomordentligt sätt. Har med sitt engagemang varit en stor bidragande faktor till den starka teamkänsla och trivsel som finns på arbetsplatsen. Inspirerar, engagerar och tar sig alltid tid för alla medarbetare. Är drivande på ett positivt sätt och har alltid ett förslag på lösning om man behöver hjälp."

 

Hur kändes det att bli utsedd till Årets Chef?
- Jag blev överraskad men samtidigt väldigt glad och stolt. Det är roligt att få den positiva feedbacken från sina medarbetare.

Vad tror du bidrog till att just du fick priset?
- Svårt att säga, men mitt ledarskap bygger på att jag försöker vara inspirerande och engagerande. Jag tycker om när det händer mycket samt försöker att göra saker så enkelt som möjligt. Dessutom är humor en viktig del i mitt ledarskap. Det kanske är något av detta som gjorde att jag fick priset.

Vad tycker du utmärker en bra chef?
- För mig ska en bra chef vara inspirerande, lyhörd samt intresserad av att utveckla sina medarbetare. Andra viktiga egenskaper är att vara prestigelös och ha en hel del mod.

 

Tack Mikael och åter igen, ett stort grattis från alla dina medarbetare i Almi Mälardalen!

Humor är en viktig del i mitt ledarskap.
Mikael Fällman