Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
22 december 2022

God jul och gott nytt år!

Julen närmar sig med stormsteg och bakom oss lämnar vi en höst och vinter som varit full av aktiviteter, kundmöten och insatser för regionens företag. Ytterligare ett år av nya prövningar går mot sitt slut och med bakgrund i oroligheterna i vår omvärld är jag som vd för Almi Mälardalen extra stolt över vårt viktiga uppdrag, som liksom under covid-pandemin blir tydligare i många avseenden. Ett extra tack till all min personal som liksom under pandemin tar sig an omvärldens oroligheter med flexibilitet och proaktivitet och alltid med kundens bästa i fokus.  

 

Innan det är dags för en välförtjänt julledighet vill jag och alla mina kollegor även passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för året som gått. Även om 2022 har bjudit på oförutsedda händelser och följdverkningar så har året också innehållit många intressanta möten, webbinarium och aktiviteter tillsammans med er!

 

Från oss alla, till er alla: en riktigt God jul och ett gott nytt år!


Vill du komma i kontakt med någon av oss i mellandagarna? Vi är bemannade i Västerås och Örebro alla helgfria vardagar. Frågor? Kontakta din rådgivare eller kundtjänst på 0771-55 85 00. 

// Mikael Fällman och all personal på Almi Mälardalen