Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
26 september 2019

Välkommen Åsa!

Hej Åsa och välkommen till Almi Mälardalen! Vem är du?

Tack! Jag har precis varit mammaledig till den yngsta av våra två busiga barn. Bor i Västerås och kommer från bankvärlden innan Almi. Har nyligen byggt hus i naturskönt område med Mälaren runt hörnet och påtar gärna hemma i trädgården när jag får tid över. Älskar att baka och kommer kanske bjuda på gofika på jobbet onyttigt ofta….

Vad ser du mest fram emot med ditt nya uppdrag?

Jag kommer främst jobba med finansiering och det ska bli spännande att träffa alla nya företag, stora som små. Allt från de som är nystartade till de som vill växa och utvecklas och in i nästa fas. Jag ser fram emot att knyta nya kontakter och lära mig av mina duktiga kollegor, det finns mycket expertis under samma tak!

Vad gjorde du innan du började på Almi?

Efter ekonomiutbildningen började jag på Nordea och har där varit rådgivare både på privat- och företagssidan, har även arbetat en tid som kreditanalytiker.

Vilka nyttiga erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

Oj, massor med erfarenhet så klart. All kunskap från alla de kundmöten jag haft, ingen kund är den andre lik och man lär sig så mycket både om människor, företagande och branscher. Det fina är att man aldrig blir fullärd och jag hoppas få fördjupa med ännu mer inom området.  

Hur ser du på Almis roll i samhället och i näringslivet?

Vi har en väldigt viktig roll i samhället, att få utveckla företag i alla dess skeden. Det är viktigt att vi syns och att vi medvetandegör både nya och befintliga kunder om alla olika delar vi kan hjälpa till med. Vi är även en viktig kompletterande partner till bankerna.

Har du något motto i livet?

Min pappa har alltid sagt ”för att lyckas måste man våga misslyckas”, man måste våga och tro på sig själv!

Hur gör man om man vill komma i kontakt med dig?

Det går bra att ringa eller maila mig, mina kontaktuppgifter finns på vår kontaktsida.

 

Tack för pratstunden Åsa och varmt välkommen till Almi Mälardalen!