Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
8 januari 2020

Vi har flyttat till B26!

Vi har flyttat! Nu finns vårt Västeråskontor i nya, fräscha lokaler i B26 i historiska Mimerkvarteren. Prata med din kontakt på Almi för mer information.

 

Varmt välkommen att möta oss på B26! Observera dock att vi endast har möjlighet att ta emot förbokade möten.

 

Ny adress

B26, Port-Anders Gata 9

722 12 Västerås

Vid bokat möte på B26 med någon på Almi

Att ta sig hit och att parkera

Det är enkelt att ta sig till oss, oavsett hur du transporterar dig. Kommer du med buss kliver du bäst av i centrum eller vid Centralstationen och tar en kort promenad om ett par minuter. Cyklar du finns det gott om plats vid B26 för att parkera cykeln. Kommer du med bil parkerar du någonstans inne på Mimerkvarterets område, dagtid är det enklast i parkeringshuset Östermalm som ligger mitt emot B26 (Q-park).

 

Var möter du din kontakt på Almi?

Du går in i huvudentrén mot parkeringshuset, med en gul B26-skylt. Där registrerar du ditt bokade besök på en skärm och inväntar din kontakt på Almi som då kommer ner och möter dig i foajén.

 

Vill du boka ett möte med någon av oss på Almi i Västerås?

Om du är kund hos oss på Almi Mälardalen sedan innan är det enklast att du går genom din kontakt på Almi för att boka ett möte, berätta då vad ditt ärende gäller denna gång.


Är du ny kund ber vi dig att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida med kort information om dig och ditt behov. Vi tar sedan en kontakt med dig för att se om vi kan boka in ett möte eller om vi behöver mer underlag först. Har du frågor? Ring gärna vår kunniga kundtjänst på 0771-55 85 00, de svarar på många frågor direkt i telefon och kan också koppla dig vidare till någon av oss i Västerås vid behov. Kundtjänst har öppet 09.00-16.00 på vardagar (med stängt för lunch 12.00-13.00).