Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
25 januari 2019

Tävla om 1,25 miljoner i Inission innovation award

Inission innovation award vinnare 2018 - öppnas i nytt fönster
2018 års vinnare Amritpal Singh, Ulf Erlandsson och Kim Bergvall med Viscando Traffic Systems.

Nu kan ni anmäla er till den sjunde upplagan av innovationstävlingen Inission innovation award. Alla bolag med en innovation innehållande elektronik är välkomna att delta.

Vinsten

I potten ligger industrialiserings- och tillverkningstjänster till ett värde upp till 1 000 000 kronor. Vinnaren får tillgång till hela Inissions produktionsresurser och kompetens för att industrialisera och producera sin innovation. Genom Prevas erbjuds dessutom vinnaren utvecklingstjänster till ett värde upp till 250 000 kronor. Prissumman på totalt 1 250 000 kronor kan användas under ett år.


Nytt för i år är Publikens pris. Under finalen får finalisterna möjligheten att övertyga publiken att just deras innovation är bäst. Publikens pris består av 50 000 kronor.

 

Ansökan

Börja med att föranmäla er. Det är enkelt och tar endast någon minut. Maila till tavling@inission.com och ange följande kontaktinfo:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mailadress

I ämnesraden skriver ni "Intresserad". Då kommer ni att få "Tävlingsregler och formella krav" samt "Mall för affärsplan" skickade till er via e-post.

 

Sista dag för ansökan är den 4 mars 2019.

 

Villkor

De reservationer tävlingen har är att alla deltagare ska ha ett AB registrerat, att vinnaren bekostar ingående material själv, att innovationen innehåller elektronik och att deltagarna kan offentliggöra sin innovation.

 

Finalen

Tävlingen arrangeras av Inission och Prevas. Juryn består av representanter från Almi, Prevas, Nordea, NyTeknik och Inissions ägare.

 

Juryn utser de tre bästa bidragen och offentliggör finalisterna den 18 mars. De tre finalisterna bjuds med till Göteborg där de den 26 mars ska övertyga juryn i ett Draknästet-liknande koncept. Finalen avgörs på Stora scenen den 27 mars mitt under pågående Elektronik 2019 i Easyfairs nybyggda Åbymässa-komplex.

 

Finalisterna får presentera sina innovationer inför allmänhet och press och därefter utses vinnaren av Publikens pris. Finalen avslutas med att juryn offentliggör vinnaren av Inission innovation award.

 

Välkommen med din innovation!

Tidigare vinnare

Läs mer om tidigare vinnare av Inission innovation award:

 

2018: 

Viscando Traffic Systems

2017: 

H&E Solutions 

2016: 

Simplex Motion 

 

Kontaktpersoner

Maria Månsson

Director innovation and research, Prevas
0708-644 399
maria.mansson@prevas.se

 

Olle Hulteberg

Marknadschef, Inission
0707-202 444
olle.hulteberg@inission.com