Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
15 november 2019

Almi har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020!

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2020 och vi är oerhört glada och stolta över utmärkelsen!


Juryns motivering: "Med stora karriär-och utvecklingsmöjligheter attraherar Almi sina medarbetare. Almi bedriver ett framgångsrikt Employer Branding arbete med arbetsmiljö i fokus. Genom bland annat kreativa och innovativa medarbetare utses härmed Almi till ett av Sveriges Karriärföretag 2020."

 

Vill du vara en del av Almi? Håll utkik här!

Om Karriärföretag certifiering 

De 100 arbetsgivarna i Sverige som årligen utses vara attraktivast att göra karriär på för studenter och yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding arbete. 

 

Samtliga företag och organisationer i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag. Initialt krävs dock att man lever upp till Karriärföretagens Grundkriterier. 


Därefter måste organisationerna passera genom en urvalsprocess där de granskas av en expertpanel för att säkerställa att arbetsgivaren bedriver ett högkvalitativt attraktionsarbete samt att de uppfyller ett antal krav för att kunna kallas en attraktiv arbetsgivare för unga talanger. Bland de som passerat genom Urvalsprocessen utser slutligen en jury de 100 främsta arbetsgivarna som kommer med på listan över årets Karriärföretag.