Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
25 maj 2023

När du vill satsa dig ur svåra tider

I osäkra tider kan det faktiskt vara helt rätt att våga satsa. En satsning du gör idag kan visa sig vara mycket lönsam i framtiden

När du vill satsa och utveckla ditt företag kan det behövas goda råd och kapital. Almi erbjuder små- och medelstora företag rådgivning och finansiering. Almi skiljer sig från traditionella banker eftersom de är beredda att ta större risk.

Alla företag behöver ställa om

Att investera i hållbarhet kan verka dyrt. Men faktum är att ett konkret hållbarhetsarbete driver lönsamhet och gör ditt företag relevant även i framtiden.


– Det handlar om att hitta och välja de frågor där ditt företag kan ha störst påverkan, som dina kunder tycker är viktiga och som ligger i linje med företagets verksamhet. Det kan Almi hjälpa till med samtidigt som vi kan hjälpa dig se över möjligheten att finansiera din satsning, säger Eva Högdahl, Affärsområdeschef Företagspartner, Almi.

Finansiering via Almi

Almi erbjuder kontakt med erfarna rådgivare som kan hjälpa dig se över vilken typ av finansiering som passar ditt företags behov.


– Genom att prata med våra rådgivare är man som företagare också bättre påklädd för att gå till banken, säger Eva Högdahl.

Jag vill bli kontaktad av en rådgivare

Har du ett registrerat bolag?
Eva Högdahl, Affärsområdeschef Företagspartner, Almi

Behöver du finansiering till ditt företag? 

Inget kan växa utan näring, och kapital är företagets näring. När du utvecklar ett nytt eller befintligt företag kan det behövas ett tillskott för att finansiera företagets utveckling och tillväxt.

 

Vi har pengarna - du använder dem

Kontakta oss så kan vi tillsammans se hur!