Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
28 maj 2018

Nytt utseende och innehåll för Almi.se

fallskärm

Idag möts du av ett helt nytt Almi.se både sett till form och innehåll. Målet är att göra det enklare för dig som besökare att navigera runt på sajten, men också förtydliga vad vi på Almi kan erbjuda dig som företagare.

Först och främst har vi gett sajten ett ansiktslyft genom att helt göra om designen, vilket gör det lättare för dig att besöka Almi.se oavsett vilken enhet du använder – surfplatta, dator eller mobil.

 

För att göra det enklare för dig som besökare att hitta har vi gjort tre tydliga huvudingångar: Våra tjänster, Kunskap & Inspiration och Om Almi.

 

Under Våra tjänster finner du en kort beskrivning till vad Almi gör för att utveckla blivande och redan verksamma företagare, men framförallt är det där du kan fördjupa dig i det utbud av tjänster som vi har, alltifrån affärsutveckling och lån till olika typer av seminarier.

 

Kunskap & inspiration är den plats på sajten där vi samlat artiklar, tips och råd, mallar och undersökningar som kan utveckla dig på olika sätt som företagare, men också tjäna som faktiska verktyg i ditt arbete.

 

Under Om Almi hittar du mer djupgående information om Almi som företag, men också lediga jobb, mediarum och våra kontaktuppgifter bland annat.

 

Om du vill besöka en specifik regions sajt kan du använda dig av regionsväljaren i toppnavigeringen.

 

Vi hoppas att du uppskattar nya Almi.se och välkomnar givetvis all typ av input för vårt fortsatta arbete med sajten. Hör gärna av dig med synpunkter och feedback till moa.quist@almi.se