Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
28 september 2020

Nu öppnar Prins Daniels Fellowship ansökan!

Prins Daniel Fellowship

Mentorprogrammet riktar sig till entreprenörer under 40 år, som vill få stöd och hjälp att utveckla sitt företag med hjälp av en mentor.

Ansökan till mentorprogrammet 2021–2022 är öppen mellan 12 september och 15 oktober 2020. Programmet startar under början av 2021 och pågår fram till slutet av 2022. När vi gått igenom samtliga ansökningar gör vi ett urval av de ansökande som vi kallar till intervju med vår styrgrupp. Intervjuer kommer att ske november/december 2020.

 

Ansök här>>

Vem kan söka?

Prins Daniels Fellowships mentorprogram ger ett antal utvalda drivna
entreprenörer möjlighet att under två års tid få stöd att utveckla sitt företag med hjälp av en mentor som är handplockad från det svenska eller utländska näringslivet.


Mentorprogrammet är öppet för entreprenörer under 40 år. Företaget ska ha startats efter år 2010 och omsätta minst 5 miljoner kronor eller vara ett start up-företag med goda tillväxtmöjligheter. Den som ansöker ska vara vd eller grundare av företaget.

 

Programmets innehåll

  • Individuella träffar med en exklusivt utvald mentor som
    matchas helt efter adeptens behov.
  • Inspirationsföreläsningar, företagsbesök, nätverksträffar
    och andra skräddarsydda aktiviteter.
  • Deltagande i övriga aktiviteter som arrangeras inom ramen
    för Prins Daniels Fellowship

Mentorer

Prins Daniels Fellowships mentorer är speciellt utvalda för programmet. Matchningen sker efter adeptens behov och önskemål. Bland de tidigare mentorerna finns några av Sveriges mest framgångsrika företagsledare och entreprenörer. Se nuvarande adepter och mentorer här>>