Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
28 maj 2020

Almis vice vd, Sara Brandt, gäst i Startup Sweden’s podcast

Almis vice vd, Sara Brandt, gästade Startup Sweden’s podcast, Survival Guide, där hon berättade om hur den pågående coronakrisen påverkat små och medelstora företag, men även om framtiden när krisen är över.

Många livskraftiga företag kämpar för att överleva, men Sara berättar i podden hur Almi, via Brygglånet, affärsutveckling, och dotterbolaget Almi Invest, kan stötta dem i denna svåra tid så att de kan komma tillbaka till en hållbar framtid när krisen är över.

 

Även om ljuset i tunneln känns långt borta nu så berättade Sara att vi på Almi märkt en förändring. I början av krisen var samtalen mer av terapeutisk karaktär då många såg sina livsverk raseras.

 

Men nu ser vi en att det skett en förändring då allt fler företagare börjar titta framåt och hur de ska kunna växa hållbart efter krisen. Den påtvingade förändringen har gjort att många företag har hittat nya affärsidéer som berikar deras existerande affärsidé, och nu får vi frågor som: Vad kan vi göra efter krisen? Hur kan vi börja bygga upp vårt företag igen? Vilka tillväxtplaner ska vi titta på? Hur kan vi hitta finansiering efter krisen?

Här kan du lyssna på avsnittet:

OBS! Det är på engelska

sara-brandt
Sara Brandt, vice vd Almi

Missa inte!

Nästa steg är en podd om hur det känns att leda ett företag som är på väg att ta nästa steg, med lärdomar och råd från företagare som redan tagit klivet du funderar på. 

 

Läs mer och lyssna på Nästa steg här