Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
5 maj 2022

Sohana Josefsson tillträder som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör på Almi

Sohana Josefsson
Sohana Josefsson

Sohana Josefsson har rekryterats till Almi i rollen som HR, marknad & kommunikationsdirektör. Sohana kommer närmast från Cramo Group där hon har rollen som Director Group Staff Functions (Marketing, Communications, HR, Sustainability). Hon har även erfarenhet av statligt ägt bolag sedan sin tid på som HR- och kommunikationsdirektör på Green Cargo. Sammantaget har Sohana flerårig erfarenhet av att leda kombinerade HR- och kommunikationsavdelningar.

–  Vi har haft en rekryteringsprocess med många kvalificerade sökande. Nu är vi mycket glada över att Sohana Josefsson tillträder som HR, marknad och kommunikationsdirektör på Almi. Med sin erfarenhet och kompetens kommer hon att bli en stor tillgång för Almi, säger Britta Burreau, vd Almi.

 

–  Jag är jätteglad över att ha fått förtroendet att axla uppdraget som ny HR, marknad & kommunikationsdirektör. Det känns fantastiskt att få vara en del av ett bolag vars verksamhet bygger på att utveckla företag och verka för hållbar tillväxt! Det finns mycket att sätta sig in i och jag ser fram emot att med de erfarenheter som jag har med mig i bagaget bidra till Almis fortsatta utveckling, säger Sohana.

 

Sohana tillträder rollen HR, marknad & kommunikationsdirektör på Almi den 22 augusti.