Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
12 december 2022

Cecilia Morales Nilsson, ny rådgivare hos Almi Nord

Porträttbild Cecilia Morales Nilsson
Cecilia Morales Nilsson. Foto: PB Foto

- välkommen till oss i Almi Nord! Vi har ställt tre snabba frågor för att presentera vår nya kollega:

Hur vill du beskriva dig själv?

Jag är en affärsutvecklare och före detta företagare som älskar utmaningar. Jag är väldig social, kreativ och lekfull. Ursprungligen kommer jag från Mexiko men har bott i Sverige i nästan elva år och sedan augusti 2022 är Luleå mitt hem. Jag älskar musik, dans, god mat och skratt och känner mig otrolig glad över att börja min resa i Norrbotten hos Almi.

Vad lockade dig till Almi?

Efter pandemin insåg jag att jag ville göra något större med mitt arbetsliv och förhoppningsvis hitta en möjlighet att hjälpa andra. Jag tycker att det arbete som görs på Almi är otroligt viktigt för företagare och naturligtvis för hela kedjan inom näringslivet, en dominoeffekt helt enkelt i mina ögon. ”Jag vill vara med” tänkte jag, och var förstås också motiverad genom min bakgrund som företagare som dessutom är en viktig del av vad jag bidrar med i rollen som affärsrådgivare.

Samtidigt är arbetsmiljön i Almi fantastisk och det var någonting som var avgörande för mig 😊.

Vad ser du mest fram emot?

Det finns mycket jag ser fram emot, men om jag ska välja bara en sak, så är det att börja jobba med hållbarhetsfrågor och hjälpa företag med detta, det tycker jag är otroligt spännande.