Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
25 juli 2020

Nu söker vi en Affärschef till Malmö!

Vill du leda ett team av kunniga rådgivare som utvecklar skånskt näringsliv? Brinner du för affärsutveckling, entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat? Då är du kanske vår nya Affärschef?

 

Skåne är en expansiv region. Näringsliv och företagande prövar idag nya vägar, marknader och arbetsformer i och utanför Sverige. Intresset för att starta, driva och utveckla egna företag växer hela tiden. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Företagspartner Skåne professionellt och affärsmässigt med finansiering och affärsutveckling. 

 

Nu får du chansen att som affärschef leda och följa upp ett team inom vår affärsutveckling- och finansieringsverksamhet och skapa de bästa förutsättningar för både våra rådgivare och för de skånska företag som vill växa och utvecklas. 

 

Rollen

 

Du leder och följer upp en del av vår verksamhet och skapar ett gott klimat i ditt team av rådgivare som leder till ett effektivt och långsiktigt arbete. Som ledare har du en stark drivkraft att skapa förutsättningar för näringslivet i vår region. Det gör du genom att ge ramar och utveckla teamets arbete samtidigt som du inspirerar till att testa nya metoder för att nå uppsatta mål. Våra rådgivare är kunniga, starka individer som är vana att arbeta självständigt och du fungerar både som mentor och ledare.

 

Du blir medlem i vår ledningsgrupp och arbetar dagligen i nära samarbete med de andra två affärscheferna och VD. I rollen blir du en viktig ambassadör för vårt varumärke och vårt uppdrag, där en del av din roll är att fördjupa arbetet med våra nära samarbetspartners och representera Almi i olika sammanhang.

 

Din bakgrund

 

Du har akademisk utbildning och god erfarenhet från det skånska näringslivet. Affärsutveckling, tillväxtstrategier, kreditgivning, finansieringsanalyser, förhandlingar är något du har erfarenhet av, gärna mot start-ups, små och medelstora företag i olika branscher.

 

Du har också god erfarenhet av resultat- och personalansvar för rådgivande/säljande team. Vi tror att du dessutom kan bidra med kunskap om:

  • strategiarbete kring kund- och tjänsteutveckling
  • andra näringslivsfrämjande aktörer 
  • förändringsledning 
  • nätverksbyggande

Är du den vi söker?

 

Vi förväntar oss att du leder med närhet, effektivitet och öppenhet och har ett starkt intresse för människor. I mötet med marknaden är du en relationsbyggare som har en förmåga att kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt både internt och externt. Vi ser även att du har strategisk höjd samt en förmåga att variera mellan det operativa och strategiska på ett naturligt sätt.

 

Du brinner för affärsutveckling, entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat. Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra internt och externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är en fördel om du redan har ett regionalt nätverk i Skåne.

 

Vi erbjuder

 

På Almi erbjuds du en dynamisk miljö, kollegor med hög kompetensnivå och ett starkt samhällsengagemang! Du får möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar och en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. I tjänsten erbjuds du även goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Placeringsorten är Malmö, men med arbete i Helsingborg och Kristianstad efter behov.

 

Kontakt

 

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson. Ansök här

och hör gärna av dig med eventuella frågor till Insikta, Charlotte Olsson,  charlotte@insikta.se, 070–6021911. www.insikta.se