Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
25 juli 2020

Vi söker en driven rådgivare i Malmö med innovationsspets och affärssinne!

Vill du arbeta med det spännande uppdraget att utveckla skånskt näringsliv?

 

Skåne är en expansiv region. Näringsliv och företagande prövar idag nya vägar, marknader och arbetsformer i och utanför Sverige. Intresset för att starta, driva och utveckla egna företag växer hela tiden. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Företagspartner Skåne med spännande människor och företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar både för företag som vill utvecklas och för människor som vill förverkliga idéer och visioner. Vi arbetar professionellt och affärsmässigt med finansiering och affärsutveckling

 

Din roll

 

På Almi arbetar du, tillsammans med dina kollegor, för att innovativa företagare snabbare ska nå sina mål. Det gör vi genom att erbjuda affärsutveckling och finansiering för att idéer och företag ska kunna utvecklas på bästa sätt. Du analyserar kundens behov, ger råd och coachar kunden framåt, och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du arbetar med kunden i centrum, proaktivt i olika branscher med våra partners – inkubatorer/acceleratorer, banker och andra företag eller organisationer. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete med både en rådgivande, kontaktskapande och säljande roll.

 

Vi är en målstyrd organisation med tydliga leveranser, både kvalitativa och kvantitativa. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef på Almi Skåne.

 

Din erfarenhet

 

Du har akademisk utbildning där specialistkompetensen är av mindre betydelse, men troligtvis är du ingenjör, ekonom eller motsvarande. Du har erfarenheter från innovation och affärsutveckling i startups eller SME (små/medelstora bolag). Du ska känna kunna resonera med våra kunder kring förverkligandet av en affärsidé eller en teknisk produkt, och hjälpa till att kartlägga vilka immaterialrättsliga, tekniska och affärsmässiga frågeställningar företagandet står inför. Du har ett analytiskt sinnelag, och konkreta erfarenheter av företagsekonomi och affärsutveckling i startups, små och/eller medelstora bolag.

 

Din person

 

Du har en utåtriktad läggning med känsla för människor och förmågan att både analysera personer och affärsplaner samt trivs med att vara operativ. Du är rak och tydlig på ett ödmjukt sätt och har förmågan att vinna förtroende. Du brinner för entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat. Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra internt och externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är en fördel om du redan har ett regionalt nätverk i Skåne.

 

Omfattning

 

Tillsvidareanställning. Heltid, 40 tim/vecka.

 

Placering

 

Arbetsställe Malmö, Gustav Adolfs Torg 8a. I jobbet ingår resor inom Skåne där kundbehovet styr var du arbetar.

 

Kontakt

 

Rekryteringsansvarig; Sofie von Homeyer, Chefspoolen 0709-248798.

 

Jag har nu semester, så om du undrar något utöver det som redan finns beskrivet i annonsen, ber jag dig maila mig din fråga på sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se så återkommer jag med svar. Tack.

 

Ansökan

 

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2020.