Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
20 december 2019

Tack för ett riktigt bra år!

Vi på Almi älskar ju att få hänga med er företagare som vill utveckla och växa era bolag. Stort tack för att vi har fått vara en del i så många av era utvecklingsresor under 2019.

 

En reflektion från året är att "ständig utveckling" nu verkligen är det nya normala. Att fler av er vill, och kanske ibland har blivit tvungna, att förändra er affärsmodell ordentligt. Och det är ju där som vi på Almi kommer in. Och det är anledningen till varför vi går till jobbet på dagarna. Vi vill vara en möjliggörare i er utvecklingsresa.

 

Nu lackar det mot jul och ett nytt år. Lite längre ledighet inspirerar till att reflektera över året som har gått och året som ska komma, och här har vi ännu oanvänd tid till förfogande. Allting sker två gånger heter det ju, en gång i tanke och en i handling. Själv vill jag tro att vi kan påverka mycket av vår framtid bara vi bestämmer oss. Ensam är inte stark och ibland kan det vara knivigt att tänka nya tankar själv, och ofta är det också mycket smartare att inspireras av, lyfta blicken och tänka nya tankar med andra. Jag hoppas detta nyhetsbrev bidrar med tankar i den riktningen.

 

Som vanligt så skänker vi en julgåva i stället som för att ge varandra julklappar. I år väljer vi barncancerfonden. Extra stolta är vi över att vår medarbetare Sebastian van den Bergen kommer att cykla till Paris och samla in pengar med Team Rynkeby God Morgon Värmland till förmån för Barncancerfonden.

 

Jag tror att nästa år kommer att bli ett riktigt bra år. Låt oss bestämma oss för att det ska bli precis så bra som vi önskar oss att det ska bli! Jag hoppas att vi ses, hörs och utvecklas ihop under 2020.

 

Vi på Almi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Anna

 

p.s. Du har väl inte missat att vi växer och söker nya medarbetare. d.s