Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
28 augusti 2020

Välkommen Rebecca M. Hansson - vikarierande kommunikatör

Almi Värmlands kommunikatör Hanna Grevillius går på mammaledighet. Från den 1 september tar Rebecca M. Hansson över under kommande nio månader.

Vad kan du bidra med?

Mitt mål är att utveckla den digitala upplevelsen av Almi Värmland genom sociala medier. I och med min tidigare erfarenhet kring att ha konsultat och drivit bolag inom content marketing så kan jag bidra med ett kreativt nytänk.

 

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste två åren har jag drivit eget företag inom content marketing. Jag har arbetat både strategiskt och operativt för att lägga grunden för företag i sociala medier. Innan jag startade eget pluggade jag Information och PR vid Karlstads Universitet.

 

Hur ser du på Almis roll?

Eftersom jag själv drivit eget så ser jag verkligen värdet av Almis tjänster och erbjudanden då jag vet vilka utmaningar man som företagare stöter på. Jag ser också fram emot att jobba i en koncern som inte har något eget vinstintresse, det känns rätt mot företagen för att kunna hjälpa dem framåt på bästa sätt.

 

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att få bidra till Almis utveckling i sociala medier och att få själv utvecklas i min roll som kommunikatör och bredda min kompetens.

 

Vad har du för intressen?

Jag spenderar gärna tid med familj och vänner. När jag får en stund över så målar jag gärna.  

Eftersom jag själv drivit eget så ser jag verkligen värdet av Almis tjänster och erbjudanden då jag vet vilka utmaningar man som företagare stöter på.
Rebecca M. Hansson