Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
6 september 2019

Erik Fridh ny rådgivare hos Almi

En genuin vilja att göra nytta för företagen lockade Erik Fridh till Almi. Med erfarenhet från familjeföretag, storföretag på konsumentmarknaden, internationell revisionsbyrå och styrelsearbete blir han nu rådgivare med uppdraget att få företag att utvecklas och växa.

 

  - Jag har alltid jobbat med sälj och marknadsföring. När jag samarbetade nära Almi i min förra roll såg jag vilken fantastisk nytta Almi gör för företagen. Jag blev nyfiken på vad som fanns bakom, berättar Erik Fridh, nyanställd rådgivare på Almi Värmland.

 

Nyfikenhet gav mersmak och Erik börjar redan bli varm i kläderna i sin nya roll på Almi. Med sig har han en gedigen erfarenhet av att utveckla en säljande företagskultur både från Hästens sängar och Grant Thornton.

 

  - Mycket handlar om att skapa insikter i teamet och ge förutsättningar för att lyckas genom tydliga förväntningar och självklart ha mål som bryts ner i aktiviteter som går att mäta, säger Erik Fridh.

 

Småföretagarens vardag har han med sig sedan barnsben. Under några år jobbade han också i familjeföretaget och jobbade med att digitalisera tjänsterna, utveckla affärsplanen och skapa tillväxt.

De små och medelstora företagen kan ganska enkelt skapa tillväxt genom att vara nyfikna. Både på kunderna och marknaden. Mycket handlar om att sätta mål och följa upp dem. Almi kan ge den där lilla knuffen i rätt riktning så att man kommer i gång.
Erik Fridh, rådgivare Almi Värmland

Kort om Erik

Namn: Erik Fridh


Bor:
På Hammarö med fru Karin och åttaåriga dottern Alice.

Gillar:
Att driva tillväxtresor, FBK, skidåkning och resa med familjen förstås.

Bäst tips till företagare:
Börja med dig själv. Vad vill du med ditt företagande?