Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
12 november 2019

Almi Göteborg söker erfaren rådgivare med spetskompetens inom finansiering

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. 

 

Ditt uppdrag

På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher och målgrupper. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller teknik kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Du har arbetat med företagsfinansiering i både säljande och analyserade roll. Det är en fördel om du har erfarenhet av komplexa upplägg, t ex förvärv och utlandsaffärer. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du redan har ett regionalt nätverk. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att hålla seminarier, facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.

 

Vad erbjuder Almi Företagspartner?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

 

Att arbeta på Almi

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag.

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

 

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta kontorschef Christina Aspestedt, tel 0708-464148.

 

Ansökan

Din ansökan skickar du via mail till Christina Aspestedt senast den 4 december.

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar 36 personer på Almi Väst, varav 18 på kontoret i Göteborg.

 

Läs mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/vast