Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Inspireras av Almis kunder
24 februari 2022

Almi backar Trollhätte-företag: Liten plastdetalj kan vara starten på något stort

Som elektriker saknade Svante Olsson Dutts och Klicks, han visste bara inte om det. Idag finns båda produkterna ute i butik och en tredje är på gång. Det som krävdes var en idé, Innovatums 3D-skrivare och en engagerad insats från Almi.AO__9001.jpg

Dutts är ett stopp för flexslangar som används inom elinstallation och Klicks klamrar fast slangarna och håller dem på plats. Enkla, smarta och självklara plastdetaljer.

 

Marknaden har tagit emot produkterna med glädje och förvåning.  Va, finns inte det här redan? Sedan Dutts lanserades i november har Svantes nya företag ElektroSkutt har sålt för närmare miljonen.

blobid0.jpg

Kontakten med Almi började med en utvecklingsdialog som stakade ut vägen framåt och därefter har Almi bidragit med medel för att verifiera att Svante har en helt ny produkt som inte finns någon annanstans och som har ett värde hos kund.

- Mig har kontakten hjälpt otroligt mycket. Jag hade inte kunnat dra igång min andra produkt så snabbt utan Almi, säger Svante Olsson.

- Det är så värdefullt att ha ett bollplank, både på Almi och på Innovatum som förstår mitt case.

Produktnamnen då? Håll med om att de fastnar.

- Dutts gör ett gôtt ljud när man trycker fast den. Man blir småglad när man hör namnet. Och ett namn är mycket bättre än att behöva fråga efter ”den där lilla plastgrejen” i butiken.

 

AO__8896.jpg

 

ElektroSkutt har valt att tillverka sina produkter av återvunnen plast och på nära håll, av ett företag i Småland, som erbjuder flexibilitet och trygga leveranser. Klicks börjar säljas i vår och en tredje produkt är under utveckling.

Vill du veta mer om Almi och våra erbjudanden? Vi berättar gärna mer!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort!
*
*
*
*
?