Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
31 juli 2020

Ny vd för Almi Väst

Agneta Olsson ny vd Almi Väst

Agneta Olsson har utsetts till ny vd för Almi Företagspartner Väst. Agneta är idag rådgivare till ägare i ägarledda företag genom det egna företaget Chair Management. Tidigare har hon arbetat inom Coop, Ridderheims & Falbygdens AB och haft olika roller inom Santa Maria AB. Agneta är även författare till boken: ”Extern VD – så lyckas du."

 

– Agneta Olsson har ett brett kunskapsområde med en gedigen erfarenhet av ägarledda bolag och av att vara entreprenör. Dessutom har Agneta ett strategisk tänkande samtidigt som fokus är på kunderna och medarbetarna i vardagen. Jag ser fram emot att arbeta med Agneta som vd för Almi Väst, säger Marianne Brismar ordförande Almi Väst.

 

– Almi har ett uppdrag som verkligen tilltalar mig, att stötta entreprenörer i olika tillväxtfaser. För mig är entreprenörer och ägarledda företaget motorn i svensk ekonomi. Det är i dessa företag de flesta innovationer såväl som arbetstillfällen skapas. Att få möjlighet att bidra med mina erfarenheter i ett större sammanhang och därmed få möjlighet att påverka samhället i stort är oerhört tilltalande. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med alla professionella medarbetare och spännande kunder inom Almi, säger Agneta Olsson.

 

Agneta tillträder sin tjänst som vd för Almi Väst den 1 januari 2021.

 

För mer information

Marianne Brismar ordförande Almi Väst, 070-598 41 24

Lars Mårdbrant, kommunikationsdirektör, Almi, 070-314 34 34