Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
5 december 2018

Rådgivare inriktning affärsutveckling till Almi, Göteborg

Sista ansökningsdag:    2019-01-06        

Plats:                         Göteborg          

Jobbkategori:           Ekonomi          

 

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. 

 

Ditt uppdrag

Som rådgivare kommer du vara inriktad på affärsutveckling och möta entreprenörer i alla faser. På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Du kommer att ha en säljande och nätverkande roll och blir en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov av affärsutveckling och finansiering och presenterar Almis olika erbjudanden. Du coachar enskilda tillväxtföretag och leder grupper i utvecklingsprocesser.

 

Dina egenskaper                                                                           

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i rollen trivs du med ett utåtriktat arbete med fokus på resultat och du är duktig på att etablera och underhålla relationer. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Dina drivkrafter bör vara ditt intresse för männsikor och jobba mot mål i kombination med ett stort engagemang. Vi ser gärna att du har ett digitalt intresse och ligger i framkant gällande den digitala utvecklingen.

 

Dina erfarenheter

Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap och du har arbetat med affärsutveckling eller verksamhetsutveckling, gärna i innovativa miljöer. Det är meriterande om du kommer ifrån it/teknikbolag. Vi tror att du har erfarenhet från olika branscher och roller. Du behöver ha en god ekonomisk förståelse för att kunna avgöra vilka insatser som krävs. Vi ser positivt på att du redan har ett regionalt nätverk. Du har akademisk eller motsvarande utbildning inom ekonomi eller teknik. För rollen behöver du kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Körkort är ett krav då resor inom Göteborg med omnejd förekommer. 

 

Vad erbjuder Almi Företagspartner?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag med stort eget ansvar. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Hos Almi finns medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Du kommer att sitta i fina lokaler i centrala Göteborg. Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vill ha med dig på resan.

 

Så söker rollen som rådgivare med inriktning affärsutveckling.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 0703 00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se. Du söker tjänsten med CV och personligt brev på jerrie.se senast den 6 januari. Urval påbörjas vecka 50 och 51 och intervjuer sker vecka 1 och vecka 2.

 

Om Almi

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest AB ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet 

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.