Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
22 mars 2019

Tillväxtresan i Borås

Vattenreningsbolaget Swedish Hydro Solutions har sedan starten 2015 nått en omsättning på 7 miljoner kronor. Vi har pratat med VD:n Anders Lindqvist som är en av paneldeltagarna i ”Tillväxtresan - från 0 till 30 miljoner” den 1 april.

 

Hej Anders, vad kommer du berätta om under evenemanget?
– Jag vill visa hur företaget startades med ett samtal mellan mig och min kompanjon under en nyårsfest och hur vi sedan, med en genomarbetad affärsplan, lyckades ta oss in på marknaden. Dessutom kommer jag dela med mig av några nyckelord gjort att vår resa har blivit bra.

 

Och vad har varit nyckeln till framgång?

– Vi hade kännedom om teknik som fanns, lyssnade på marknaden och kundernas behov och kom med en lösning för det. Problemet vi löser är att vi behandlar stora mängder vatten åt bygg- och anläggningsindustrin så att de kan slutföra sina projekt och uppfylla de miljökrav som samhället ställer på dem.

 

Varför ska man lyssna på dig under evenemanget den 1 april?
– Vi har erfarenhet av att gå från idé till att ha en verksamhet där vi de senaste åren fördubblat omsättning och antalet anställda varje år, samtidigt som vi går med vinst. En lärdom är att använda den hjälp med kapital och rådgivning som finns tillgänglig genom tillexempel Almi, Inkubatorn eller Connect.