Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Anpassningens år är till ända - välkommen hållbar omställning!

  

 

År 2020 blev ett år där finansieringsverksamheten blev vår viktigaste leverans. Vi omfördelade resurser i början av pandemin för att säkerställa att företagen i Jönköpings län fick snabb och adekvat hjälp.

Anna Benderius, VD Almi Jönköping

 

  

Både förmågan att ställa om och möta företagare i kris har varit avgörande för att 2020 skulle bli ett bra år. Jag är stolt över att alla rådgivare, trots den ökade efterfrågan, hann med att möta varje företagare i den unika situation de befann sig i.

 

När hösten kom upplevde vi viss stabilisering och vi förbättrade våra erbjudanden så att de fungerade bra digitalt. Trots dramatiken med pandemin, distansarbete och digital omställning, både för medarbetarna och våra kundföretag, upplever jag att 2020 har varit ett positivt år avseende måluppfyllelse och leveranser för Almi Jönköping.

 

  

Jag är otroligt imponerad av företagens uppfinningsrikedom och kreativitet i en svår tid - omställning är verkligen en styrka i vårt län.
Anna Benderius

  

  

Jag är otroligt imponerad av företagens uppfinningsrikedom och kreativitet i en svår tid - omställning är verkligen en styrka i vårt län.

På samma sätt vill jag utrycka min stolthet över hur alla rådgivare antog utmaningen i att lära sig nya verktyg och arbetssätt i hemmamiljö.

 

Omställning är inte alltid något man väljer men 2020 blev vi tvungna att ställa om - men hur man väljer att förhålla sig till det avgör ändå känslan i slutändan.

 

 

Nu blickar vi framåt! Hållbarhet och hållbar omställning är framtiden och vi står redo för att fortsätta utvecklas och utveckla företagen i länet.

 

 

Anna Benderius

VD Almi Jönköping