Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi GävleDala söker affärschef

Almi erbjuder affärsutveckling och finansiering till företag som vill växa och utvecklas. Vi finns för att skapa bättre förutsättningar för näringslivet i de regioner vi verkar och därför också påverka samhällsutvecklingen. Almi GävleDala har idag cirka 30 medarbetare på fyra kontor, i Hudiksvall, Gävle, Mora och Borlänge.

Du leder och följer upp vår affärsrådgivningsverksamhet och skapar ett klimat i ditt team av rådgivare som leder till ett effektivt och långsiktigt arbete. Som ledare har du en stark drivkraft att skapa förutsättningar för näringslivet i vår region. Det gör du genom att ge ramar och förutsättningar för teamets arbete samtidigt som du inspirerar till att testa nya metoder för att nå uppsatta mål.


Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och vårt uppdrag, där en del av din roll är att fördjupa arbetet med våra nära samarbetspartners och representera Almi i olika sammanhang.


Vi ser framför oss att du har erfarenhet av ledande positioner från näringslivet. Du är en rutinerad, framgångsrik ledare som visat att du kan leda med närhet, effektivitet och öppenhet. En ledare som kan hålla samman starka individer som är vana att arbeta självständigt. Det är värdefullt om du har erfarenhet av andra näringslivsfrämjande aktörer. Som medlem i vår ledningsgrupp ser vi fram emot ditt driv och din förmåga att samarbeta.


Placeringsort Borlänge eller Gävle.

 

Om du vill veta mer kring någon av tjänsterna, kontakta Ulf Alexandersson, 070 - 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i dessa rekryteringar. Registrera din ansökan senast 13 oktober via annonsen på ageniuz.com under Lediga jobb.