Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi GävleDala söker affärschef/kreditchef

Almi erbjuder affärsutveckling och finansiering till företag som vill växa och utvecklas. Vi finns för att skapa bättre förutsättningar för näringslivet i de regioner vi verkar och därför också påverka samhällsutvecklingen. Almi GävleDala har idag cirka 30 medarbetare på fyra kontor, i Hudiksvall, Gävle, Mora och Borlänge.

Ditt uppdrag är att leda och följa upp vår låne- och kreditrådgivningsverksamhet för att nå uppsatta mål. Du leder ett team av rådgivare och ger dem förutsättningar att lyckas i sitt arbete. Ett viktigt ansvar är kvaliteten i hela vår kreditprocess med riskhantering och kontroll. Du ingår i vår ledningsgrupp där vi har ett nära samarbete mellan funktionerna.


Vi har höga drivkrafter bakom vår utlåning. Det ställer stora krav på vår förmåga att analysera och bedöma potential och återbetalningsförmåga hos våra kunder. Svårt kanske, men också roligt och värdeskapande.


Du behöver ha erfarenhet från ledande positioner inom bank- eller finansbranschen. Det är viktigt att du är van att hantera komplexa företagskrediter som är bortom standardlösningar. I ditt ledarskap kommer vi att värdera din närhet, struktur och förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du bär vårt varumärke med stolthet och motiveras av att bidra till ett starkare näringsliv och bättre samhälle.

 

Placeringsort Borlänge eller Gävle


Om du vill veta mer kring någon av tjänsterna, kontakta Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i dessa rekryteringar. Registrera din ansökan senast 13 oktober via annonsen på ageniuz.com under Lediga jobb.