Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Almi Gotland söker affärsrådgivare. Vi söker dig som vill arbeta med tillväxt åt Gotländska företag

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Almi Gotland söker nu rådgivare som vill vara med och utveckla företagandet på Gotland. Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet från projektledning.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer vara inriktad på rådgivning och affärsutveckling. Du kommer att möta många entreprenörer och din uppgift blir att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering. Du coachar enskilda tillväxtföretag, såväl vd som ägare och leder grupper i utvecklingsprocesser.


I rollen som Rådgivare kommer du även möta kunder med innovativa idéer och företag med nya lösningar, ditt arbete är att via workshops och coachning stötta dessa i att ta sin idé till marknaden. Du ska även kunna bedöma deras finansiella behov och coacha kring hur de kan lösas. På vårt kontor arbetar vi i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna bidra till så stor kundnytta som möjligt, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.


På Almi Gotland driver vi många stora projekt med tillväxtfokus, varför en del av rollen även innefattas av projektledning där vi värdesätter god kontroll, struktur, säljfokus, driv och ekonomisk erfarenhet.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och utåtrikat arbete med fokus på resultat. Som person är du förtroendeingivande, initiativtagande med ett prestigelöst förhållningssätt. Vi söker dig som tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.
Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som har arbetat med/i beslutsfattande positioner i små och medelstora bolag. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från olika branscher och bolag.


Vi söker en person med förmåga att analysera och bedöma kundens behov av affärsutveckling och finansiering. Du får gärna ha arbetat i/med snabbväxande bolag och har en god ekonomisk förståelse. Du ser det som naturligt att ha ett fokus på affärer och relationsbyggande.


Du har med fördel en god vana vad gäller att coacha entreprenörer och leda grupper samt en god förståelse för entreprenörskap.
Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi, företagsekonomi eller verksamhetsutveckling.


Din svenska och engelska är flytande och för tjänsten behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Som person är du affärsmässig, driven och duktig på att se och bemöta människor, du behöver vara lyhörd, coachande och prestigelös i ditt förhållningssätt med en väl utvecklad analytisk förmåga. Ett väluppbyggt nätverk inom region Gotland ses som meriterande samt ett intresse för hållbarhet och hållbara företag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från projektledning.

 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Munkhammar 0498-202201, henrik.munkhammar@almi.se. Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast. Din ansökan och CV skickar du till Henrik.

Vad kan Almi erbjuda dig?

Almi investerar i framtida tillväxt. Det är nytänkande och entreprenörskap som skapar nya och växande företag, men ofta behövs det också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Vi är en partner med bredd som erbjuder lån och rådgivning till företag.


Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och miljön är dynamisk och nytänkande, där du har möjlighet att få arbeta i ett team med erfarna kollegor. Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.


Du kommer få vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du även får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen på Gotland så är detta en mycket spännande roll.