Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi Kalmar söker rådgivare

Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag? Vårt övergripande mål är att fler innovativa idéer når marknaden framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi brinner vi för att utveckla företag. Vi är en partner med bredd som erbjuder våra kunder rådgivning, lån och riskkapital. På Almi drivs vi av att leverera största möjliga nytta för våra kunder.

Om tjänsten

Som Affärsrådgivare kommer du att fungera både som processledare och rådgivare/företagscoach och arbeta med särskilt fokus på företag som har tillväxtpotential dvs både har potential och ambition att växa och som befinner sig i såväl unga som etablerade faser. Du stöttar kundföretag att analysera och utveckla sina affärsmodeller med fokus på tillväxt. Du söker aktivt nya kunder med både nationell och internationell tillväxtpotential. Som Affärsrådgivare på Almi arbetar du med att genomföra behovsanalyser och tillsammans med kunden identifiera behov för vidare utveckling och ökad konkurrenskraft. Baserat på detta söker du aktivt samarbete internt eller via externa parter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. På Almi arbetar du såväl självständigt, men också genom team med dina kollegor eller andra externa samarbetspartners med fokus på våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.

 

Vår värdegrund baseras på mod att tänka nytt och att vi värdesätter olikheter. Genom att agera affärsmässigt och ansvarsfullt samt med glädje och engagemang så skapar vi hållbar framgång tillsammans!

 

Våra kunder finns i hela Kalmar län.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning samt flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från anställning i större eller medelstora företag, gärna från företag som haft en snabb expansion. Har du även drivit eget företag är detta ett plus men inget krav. Erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringar är också ett plus men inget krav. Vi värdesätter erfarenhet av internationella affärer och arbete med affärsutveckling.

 

Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat såväl som att du är en van användare av MS Office.

 

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, van vid att jobba proaktivt och har ett stort engagemang. Du är strukturerad med vana att självständigt driva projekt och förändringsprocesser samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till teamet såväl internt som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus.

 

Placeringsort är Oskarshamn.

 

B- körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Vi är 13 medarbetare på Almi Kalmar län och vår vision är att skapa möjligheter för bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på VIDARE tillväxt och expansion.

Läs mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/kalmar

 

Läs mer och ansök här!