Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Almi Kronoberg söker engagerad marknadskoordinator med inriktning affärsutveckling

Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag?

Om tjänsten


Almi investerar i framtida tillväxt. Men lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa och utvecklas. Vi arbetar med såväl företag i tidigare faser som etablerade företag i expansionsfas.

 

På Almi brinner vi för att utveckla företag och vi skapar framgång tillsammans. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Vi värdesätter olikheter och mod att tänka nytt.

 

Tjänsten som kommunikatör innebär att du arbetar både operativt och redaktionellt med att hitta, skapa och förmedla innehåll med syfte att inspirera andra företag i länet. Genom ditt engagemang, din ständiga nyfikenhet och med din kompetens når vi ut till relevanta målgrupper om hur vi tillsammans kan göra än större kundnytta för fler framgångsrika företag. I rollen ingår som en naturlig del därmed ökad synlighet och större informationsflöde som är relevant för våra målgrupper från Almi till länets företag men även kopplat till Tillväxtverkets direktiv.


Du är även ansvarig för:

  • Samordning samt leverans av kommunikation för Almi Företagspartner Kronoberg AB.
  • Hålla Almis hemsida uppdaterad med inspirerande och informativa texter.
  • Hålla en levande dialog med rådgivarna där ni gemensamt beslutar om vilka ämne som ska lyftas för intervjuer, filmer och artiklar samt publicering av dessa.
  • All digital kommunikation på samtliga social medier samt utvalda sajter för verksamheten.
  • Planera och genomföra events, seminarier och inspirationsträffar.

Ditt arbete innebär också att du ansvarar för att Almi har en proaktiv och modern kommunikationsfunktion. Du driver de kommunikativa plattformarna på sociala medier i syfte att ge information, driva engagemang och trafik.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Växjö. Du kommer att jobba nära andra kommunikatörer i närliggande län men också inom hela Almi-koncernen.

 

Kvalifikationer


Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet från anställning i små eller medelstora företag, gärna från företag som haft en snabb expansion Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med kommunikation mot SME. Har du även drivit eget företag är detta ett plus men inget krav.


Vi söker dig som brinner för kommunikation och för att skapa innehåll som engagerar. Du har fingertoppskänsla för kommunikation som inspirerar, utmanar och skapar värde hos mottagarna. Du har kunskap i hur man optimerar användandet av foto, film och text i digitala kanaler. Du vill skapa innehåll som både syns, hörs och inspirerar.


Du har förmåga att bygga nätverk och arbeta parallellt med olika projekt. Som person är du självständig och tar initiativ med ett prestigelöst förhållningssätt. Du har lätt att sätta dig in i olika områden, trivs med utåtriktat arbete och är bra på att samarbeta och bygga goda relationer. Du drivs av att ge det lilla extra i allt du gör. Din planeringsförmåga är bra och du har koll på uppsatta mål, resurser, aktiviteter och deadlines. Vi lägger stor vikt vid mycket goda kunskaper i engelska, kan du bidra med ytterligare språk skulle vårt team bli ännu vassare. Goda datorkunskaper samt körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Om arbetsgivaren


Vi är 16 anställda på Almi Kronoberg och vår vision är att investera i framtida tillväxt. Med affärsutveckling, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidigare faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion.

Ansökan


Skicka CV och personligt brev till Mats Lundmark, VD, mats.lundmark@almi.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 20 september.

 

Välkommen med din ansökan!