Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Almi Nord söker rådgivare med fokus finansiering till Umeå.

Vill du jobba för ett företag som investerar i framtida tillväxt? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Då är det här rollen för dig.

På Almi vill vi se ännu fler djärva idéer och fler företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Vi söker nu en person som vill vara med och bidra till Västerbottens fortsatta tillväxt! 

Ansvarsområde

Som Rådgivare i Almi är ditt uppdrag att jobba uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster inom affärsutveckling och finansiering till företag som har ambitionen att utvecklas och växa. Många gånger kan det också handla om att tillsammans med andra intressenter diskutera fram skräddarsydda lösningar för kunden.

 

Arbetet kräver starkt målfokus och en förmåga att självständigt söka upp företag, analysera företagets helhetsbehov och erbjuda Almis eller våra partners tjänster. Som Rådgivare har du särskilt fokus på företag som har ambition och potential att växa och du levererar rådgivning kring tillväxtfrågor brett, med finansiering, hållbarhet, marknad och försäljning som prioriterade områden. Insatserna hos kund är relativt korta och syftar till att öka kundens egen kapacitet att utvecklas och växa samt visa på värdet av att ta in extern kompetens inom olika områden för att klara av sin tillväxtresa. 

Kvalifikationer

Du har en stark drivkraft, är kreativ, engagerad och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt. 
En akademisk examen är krav, meriterande är erfarenhet av företagsrådgivning, finansiering liksom eget företagande och försäljning.  

 

Arbetet kräver personlig mognad, integritet och hög social kompetens, bred kunskap inom företagsekonomi och finansiering samt körkort. 
Du ska vara nyfiken och ha koll på vad som händer i vår omvärld, tex. hur digitalisering/IT och globalisering påverkar företagens affärer. Har du ett eget nätverk med intressanta kontaktpersoner så det ett plus.
Arbetet kräver initiativ- och samarbetsförmåga och fokusering mot uppsatta mål, samt en vilja att samarbeta och vara med och lyfta vårt team på 10 rådgivare i Västerbotten

Ansökan

Sista sökdag är den 3 november 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Du är välkommen att ställa frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-34 34 113.
En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidaten vid tillsättning av de flesta rollerna på Almi.

Om Almi Nord

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och ett hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. 
Miljön är dynamisk och ger en fin möjlighet till personlig utveckling. Hållbarhet är ett av våra nyckelord och det innefattar bland annat ett stort fokus på en långsiktig hållbar arbetssituation för alla våra medarbetare. Det ska vara utvecklande att jobba på ALMI och man ska även ha en god energi kvar för det övriga i livet när man går hem efter arbetsdagens slut.
Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag. 
På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryterings-sammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.


www.almi.se/nord