Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi Stockholm söker rådgivare med driv och affärssinne

Vill du bli vår nya rådgivarkollega? Utveckla regionens företag tillsammans med oss! Almi Stockholm söker nu en rådgivare med fokus mot affärsutveckling i tillväxtföretag.

Almi investerar i framtida tillväxt. Med affärsutveckling, lån och riskkapital skapar vi möjlighet för företag att växa och utvecklas. Vi arbetar med såväl företag i tidiga faser som med etablerade företag i expansionsfas. Vi kan företagande och brinner för att våra kunder ska nå en lönsamt hållbar tillväxt och lyckas i sina ambitioner.

 

Om tjänsten

Som rådgivare på Almi kommer du att arbeta med affärsutveckling och du kommer att möta många spännande och intressanta kunder och företag. Du analyserar kundens helhetsbehov av affärsutveckling och föreslår lösningar bland Almis och eller andras erbjudanden. Du kommer att få analysera företags utmaningar, coacha och agera bollplank åt tillväxtföretag, arbeta med finansiella utmaningar och processleda olika utvecklingsarbeten och grupper men också t ex planera seminarier. Våra kunder är entreprenörer i företagandets alla faser, från innovativa startups till små och medelstora företag med ambitiösa tillväxtmål. Du genomför behovsanalyser för att fastställa företagens behov samt levererar, ensam eller tillsammans med kollegor, en rådgivningsinsats till företaget. Det är ett utåtriktat arbete. Din roll är både säljande och nätverkande och du arbetar proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer.

 

Tjänsten är en projektanställning på två år.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande och kreativ så väl som analytisk och strukturerad. Du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap och tidigare erfarenhet av att arbeta med tillväxtföretag. Du har akademisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet av affärsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher.

 

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, innovativ och van vid att arbeta proaktivt samt har ett stort engagemang. Du bidrar med kunskap och erfarenheter till teamet såväl internt som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus.

 

Arbetet kräver starkt målfokus och att du har en förmåga att självständigt söka upp företag som kan bli potentiella kunder. Du är mån om att nå såväl personliga mål som Almis övergripande mål.

 

Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

 

Vad erbjuder Almi?

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede, där du både har möjlighet till personlig utveckling och får arbeta med erfarna kollegor. På Almi är kompetensnivån hög och en viktig drivkraft är att skapa tillväxt i företag. Växande företag skapar ett starkt näringsliv som i sin tur skapar en region i tillväxt.

Du erbjuds en heltidstjänst, med placering i Stockholm, med möjlighet att påverka din arbetsdag med stort eget ansvar.

 

Vi är 43 anställda på Almi Stockholm och vår vision är att investera i framtida tillväxt. Med affärsutveckling, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till lönsamt hållbara tillväxtföretag.

 

Ansökan

Vill du utveckla regionens företag tillsammans med oss? Då är du välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till carl-henrik.koit@almi.se

En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidaten vid tillsättning. Urval sker löpande så ansök gärna omgående, dock senast 24 maj 2019.

 

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.