Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi söker ansvarig för Lön och pension (Stockholm)

Vill du jobba för ett företag som investerar i framtida tillväxt?

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.

 

Nu söker vi en ansvarig för Lön och Pension till HR avdelningen som vill vara med och utveckla organisationen och våra dotterbolag inom dessa områden.

 

Arbetsuppgifter:

  • Arbeta strategiskt inom lön och pension.
  • Kravställare mot externa leverantörer inom lön och pension.
  • Ansvarig för upphandling av tjänster och system inom lön och pension.
  • Sätta upp ramar, policys för lön/pensionsområdet som ska implementeras inom organisationen.
  • Vara rådgivare för de olika bolagens vd/affärschefer i dessa frågor och ansvara för uppföljning av arbetet.
  • Ansvara för och utveckla organisationens pensions- och lönemodeller.

Kvalifikationer:

Du har en utbildning på högskolenivå inom HR alternativt annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

 

Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för pensions- och lönefrågor och att du har arbetat självständigt inom området med liknande arbetsuppgifter i minst 5 år.


Förståelse för lagar, riktlinjer och skattefrågor som är förknippade med pensionsområdet.
Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet (främst Excel) och erfarenhet av lönesystem, exempelvis Hogia.


Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


För att trivas i rollen som ansvarig för Lön och pension behöver du vara en noggrann, strukturerad och kommunikativ person. Du ska tycka om att arbeta självständigt och även samarbeta i grupp. Vi ser gärna att du har någon form av ledarskapserfarenhet inom området, du är van att ta initiativ och arbeta självständigt. Har en god pedagogisk förmåga och är coachande i ditt sätt.


Erfarenhet av arbete med marknadslönedata och speciellt Willis Tower Watson är meriterande.

Att arbeta på Almi:

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.

 

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder och utländsk bakgrund en självklarhet.

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Placeringsort: Stockholm
Antal platser: 1
Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsfirma Novare Public. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mitra Frost mitra.frost@novare.se eller 0736-40 92 39.

 

Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2018-12-31. Din ansökan och CV skickar du till Novare Public genom att klicka här.