Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Karriär
Nyfiken på att arbeta på Almi? Läs mer här.

Almi Värmland söker en rådgivare

Brinner du för entreprenörskap och att knyta nya kontakter? Vill du arbeta med det spännande uppdraget att utveckla det värmländska näringslivet? Då är detta en tjänst för dig.

Om tjänsten

Som rådgivare på Almi kommer du vara inriktad på både finansiering och affärsutveckling med huvudfokus inom finansiering. Du kommer möta många spännande och omväxlande kunder och företag. Du kommer att arbeta med kreditgivning för att finansiera företags framtida satsningar och analysera företags möjligheter samt utmaningar. Ditt uppdrag blir även att coacha och agera bollplank åt företag i tillväxt och processleda olika utvecklingsarbeten. Hos oss arbetar du självständigt och i team med ett heltäckande ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.

 

Arbetet kräver ett målfokus och en vilja att söka upp nya och befintliga företag, analysera företagets helhetsbehov och erbjuda Almis eller våra partners tjänster. Som medarbetare på Almi bemöter du kunder professionellt och fördomsfritt med ett hållbarhetsperspektiv i åtanke. Våra kunder är entreprenörer i företagandets alla faser, från innovativa startups till små och medelstora företag med fokus på tillväxtresan.

 

Tjänsten är tillsvidare med placering är på vårt kontor i Karlstad.

Om dig

Vi söker dig som brinner för entreprenörskap och personlig utveckling. Dina personliga egenskaper kommer vara dina viktigaste verktyg för att bli framgångsrik som rådgivare. Du är en person som är förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Där ser vi att kreativitet, utveckling och en vilja till ständigt lärande är viktiga framgångsfaktorer.

 

Du kommer att vara viktig för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Värmland.

 

Världen förändras snabbt och för att möta kundens behov och ligga i framkant så ser vi att du är nyfiken, håller dig uppdaterad och har ett intresse för aktuella områden som påverkar företagens affärer.

 

Vi tror att du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Har arbetat inom det privata näringslivet och har en god förståelse för företagsekonomi och hur du utvecklar och skapar tillväxt i bolag.
  • En analytisk förmåga och kan bedöma en kunds behov.
    Förmågan att engagera dig och göra det lilla extra för dina kunder i varje situation.
  • Ett coachande förhållningssätt och en förmåga att vinna förtroende.
  • Ett affärsdriv och brinner för entreprenörskap och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat.
  • Ett sinne för affärer och skapa nya kontaktytor. 

Vad kan Almi erbjuda dig?

Som medarbetare på Almis kontor i Karlstad kommer du till en innovativ och öppen miljö med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla. Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt. På Almi har vi en inarbetad onboardingprocess med utbildningsprogram tillsammans med kollegor och kunder. Detta i kombination med tydliga processer och tjänster bidrar till att du snabbt kommer in i jobbet. Vill du vara med och påverka företagsutvecklingen i region Värmland så är detta en mycket spännande roll.

Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77 eller Anna Beckius på 073 529 33 23.

 

Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker fortlöpande.

 

Att arbeta på Almi

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter modet att tänka nytt.   

 

På Almi värdesätter vi olikheter, vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder och utländsk bakgrund en självklarhet. 

 

Vi är 15 anställda på Almi Värmland och vår vision är att investera i framtida tillväxt. Med affärsutveckling, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till lönsamt hållbara tillväxtföretag.