Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Karriär
Nyfiken på att arbeta på Almi? Läs mer här.

Rådgivare med inriktning affärsutveckling till Almi, Göteborg

Brinner du för affärsutveckling och företagande? Gillar du att arbeta med nya affärsmodeller och diskutera lösningar med företag som vill växa? Vill du göra skillnad för företag i Göteborg? Då är det här rollen för dig!

Almi Väst söker rådgivare med fokus på affärsutveckling till vårt kontor i Göteborg. 

Om rollen

Som rådgivare med fokus på affärsutveckling arbetar du nära företagare och deras vardag och verklighet. Det innebär ett utåtriktat arbete med kontakter med företag inom olika branscher som har olika behov. Det kan röra sig om startups som vill kommersialisera sin idé, scaleups som vill förändra världen eller etablerade företag som står inför en tillväxtresa. Det krävs därför en viss bredd, förståelse och erfarenhet för generell affärsutveckling men också en stor nyfikenhet på vad som händer i vår omvärld.

 

Genom ett konsultativt och coachande förhållningssätt lär du känna kunderna och förstå deras utmaningar för att sedan, tillsammans med kund, hitta bästa vägen framåt för fortsatt hållbar tillväxt. Du analyserar kundens behov, ger råd och coachar kunden framåt, och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden.

 

Du arbetar med kunden i centrum, proaktivt i olika branscher med våra partners; inkubatorer, science parks, banker och andra organisationer. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete med både en rådgivande, coachande, kontaktskapande, säljande och uppsökande roll.

 

Du kommer arbeta i ett av två team med totalt 17 rådgivare med stor erfarenhet av affärsutveckling och finansiering. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef Peter Evertsson på Almi Väst.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du arbetet i eller med företag i olika tillväxtfaser och har ett brett nätverk ibland SME i Göteborg. Vi tycker det är extra intressant om du har erfarenhet av affärsutveckling med koppling till nya och/eller cirkulära affärsmodeller, digitalisering, eller hållbarhet. Du får gärna ha erfarenhet av att skaffa kapital till företag.  

Du har ett rådgivande förhållningssätt, holistiskt och analytiskt sinnelag, med erfarenhet av företagsekonomi. Du har akademisk utbildning och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vem du är

Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i olika faser. Som person är du en positiv, engagerad och prestigelös lagspelare som gärna samarbetar och delar kompetenser med dina kollegor.

 

Vi tror också att du har en välutvecklad social förmåga och att du är duktig på att skapa och underhålla långsiktiga relationer. Som person är du förtroendeingivande och affärsmässig.

 

För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter olikheter och mod att tänka nytt.

Att arbeta på Almi

Du får ett utåtriktat jobb där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis ingår trevliga, engagerade och duktiga kollegor i jobbet som stöttar dig i ditt arbete. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner med möjlighet till kompetensutveckling.

 

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi driver vi ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror att medarbetarnas med olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Almi Väst har centrala kontor i Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan. Vi är totalt 47 personer, varav 25 arbetar i Göteborg.

Så söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Almi och Jerrie. Du söker tjänsten via Jerrie.se med CV och personligt brev, alternativ med din LinkedIn-profil och personligt brev.

 

Har du frågor om rollen kontaktar du rekryteringskonsult Frida Dire på frida.dire@jerrie.se eller 0703 001016.

I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdagen är den 16 januari.

 

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder finansiering och affärsutveckling till SME-företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom systerbolaget Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare, med 40 kontor över hela landet. Läs mer om Almi på www.almi.se