Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Karriär
Nyfiken på att arbeta på Almi? Läs mer här.

Rådgivare till Almi Företagspartner Väst - Skaraborg och Fyrbodal

Nu söker vi rådgivare till Almi Företagspartner Väst i Skaraborg och Fyrbodal

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. 

Arbetsuppgifter

Denna roll kommer vara inriktad på affärsutveckling och affärsrådgivning. Du kommer verka i ett stort geografiskt område då du kommer att utgå från såväl vårt kontor i Skövde som vårt kontor i Trollhättan. Du kommer att bli en av våra viktigaste kuggar för att arbeta med affärsutveckling till små - och medelstora företag i dessa regioner. Du kommer att möta många företagare och din uppgift är att analysera kundens behov av affärsutveckling och finansiering och föreslå lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Rollen är en utåtriktad och coachande, du kommer att arbeta med både ägare, vd, styrelser och ledningsgrupper hos företagen. Därtill blir en viktig del i två team, varav vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta samt din förmåga till självledarskap.

Vem är du?  

För rollen vill vi att du

 • har arbetat inom det privata näringslivet i någon form av ansvarsroll och har en god förståelse för företagsekonomi och erfarenhet från flera olika branscher
 • har tidigare erfarenhet av affärsutveckling och affärsrådgivning
  är välbekant med företagande i ägarledda bolag och kan förstå företags diversifierade utmaningar och möjligheter samt var och hur beslut fattas
 • har en relevant akademisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt meriterande. 

Som person är du trygg, självständig och ansvarsfull. Din analytiska förmåga är god. Du kan bedöma en kunds behov och omsätta det i såväl strategi som handling.

 

Som person och rådgivare har du 

 • ett coachande förhållningssätt med förmåga och vilja att samarbeta
 • hög förmåga av genomförandekraft och självledarskap
  förmåga att lyssna in och vara förtroendeingivande i mötet med kund
 • god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har

 • ett väluppbyggt nätverk inom såväl Skaraborg som Fyrbodal
 • drivit eget bolag och/eller verkat i styrelseroll i ägarlett bolag
 • ett uttalat intresse för hållbarhet och hållbara företag.
   

Vad kan Almi erbjuda dig?

Här kommer du till en innovativ och öppen arbetsplats med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla. Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen i region Fyrbodal så är detta en mycket spännande roll.

 

Varmt välkommen med din ansökan senast onsdag 23 november 2022.

Ansök

I den här rekryteringen har Almi Företagspartner Väst valt att samarbeta med Solum Search. För mer information om rekryteringsprocess, kravprofil och önskade kompetenser för rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Dahl, Solum Search via ylva.dahl@solumsearch.se alternativt 0730–263834.