Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Starta Smart Workshop
Workshops för att skapa en hållbar affärsmodell

Starta Smart workshop

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Har du en idé om en innovativ produkt eller tjänst som du vill bygga ett företag kring? Du kanske har en idé om en helt ny affärsmodell som innebär en väsentligt förbättring mot de lösningar som finns på marknaden idag. Vi söker dig som nyligen har startat ditt företag. 

Med Starta smart workshops sätter vi samman grupper av företagare som är i liknande situation men inte har konkurrerande idéer. I dessa möten ligger fokus på att deltagarna stöttar varandra i att lösa utmaningar och lära av varandra inför olika vägval.

 

Under Almi-rådgivarens vägledning ges stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra deltagare. I våra workshops går vi bland annat igenom olika metoder för att göra en konkurrentanalys, prissättning, förståelse för ekonomiska samband, försäljning och marknadsföring. Huvudfokus är på handling och att skapa ökad kunskap kring hur din framtida affärsmodell kan se ut.

 

Teman: 

 

  • Affärsmodellering och hållbarhet
  • Värdeerbjudande, pitch och konkurrenter
  • Sälj och prissättning
  • Affärsekonomi, budgetering och finansiering

Kan Starta Smart workshop vara något för dig?

Fyll i kontaktformuläret nedan med din intresseanmälan, så återkommer vi med mer information om hur urvalet går till. Senast 17/9 behöver vi din ansökan. Välkommen!

För vem?

För dig som har startat ett företag med tillväxtpotential.

 

Vad kostar det?

Starta Smart workshops är en kostnadsfri tjänst.

 

När? 

Fyra tillfällen, kl 8.30-12.30

  • 23/9
  • 30/9
  • 7/10
  • 14/10

 

Har du frågor? 

Kontakta Azzam, som kommer att hålla i workshopen: 

 

azzam.alm@almi.se

 

 

 

 

 

 

Ord från en deltagare: 

"Starta Smart Workshop var ett fantastiskt bra upplägg. Jag borde ha gått kursen tidigare i min process som företagare. Det var väldigt inspirerande att möta andra nyföretagare och ta del av deras erfarenheter."

 

Moa Sundström, grundare av Moa design för hälsa

*
*
*
*
?