Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Tillväxt Stockholm
Står ditt företag inför en ny fas i utvecklingen eller vill du skala upp din verksamhet? Finns det tillväxtpotential i affärsmodell och idé kan Almis erfarna rådgivare vara ett bra stöd på din tillväxtresa. Tillsammans skapar vi hållbar tillväxt.

För etablerade företag som vill växa hållbart

 

Projektet erbjuder tillväxtrådgivning till etablerade företag med ambition och vilja att växa hållbart. Vi stödjer företag i att utveckla sin verksamhet, hitta nya affärsmöjligheter, öka sin omsättning och/eller nå en internationell marknad. Hittills har vi arbetat med mer än 150 företag inom projektet och vi vill fortsätta att erbjuda fler företag våra tjänster. 

 

Vi erbjuder både individuell coachning och grupprådgivning i form av VD-grupper. Uppstarten består av en kostnadsfri behovsanalys där vi tillsammans går igenom ditt företag och tittar på styrkor och utvecklingsområden. Därifrån bestämmer vi gemensamt hur vi kan jobba vidare. Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

En undersökning som vi har gjort visar att 100% av företagen som har fått tillväxtrådgivning skulle rekommendera Almi till andra företag. Det är förstås något som vi är stolta över. 

 

Några kommentarer från kunder: 

 

  • De har verkligen gjort ett mycket bra jobb i rådgivningen för mitt företag. De har inspirerat, varit ett mycket viktigt bollplank, hjälpt mig att bättre strukturera företaget och framtidsplanerna.
  • Det har hjälpt oss att hitta nya sätt att jobba på, så att vi kan spetsa till vår försäljningstaktik och kundrelationer. 
  • Det har fått mig att fundera på och bena ut hur företaget fungerar, vilka roller alla har, vilken roll jag har, strukturen på företaget, mål och visioner. Vi har utrett vad som fungerar och inte, tagit bort det som inte fungerar. Vi har fått lite mer information kring hållbarhet och hur vårat företag kan jobba kring det.

 

På frågan om vad tillväxtrådgivning kan ge svarar kunderna saker som: 

  • Bra med utifrånperspektiv
  • Bra stöd, bollplank, rådgivning
  • Det finns olika delar att välja mellan. Den kan anpassas till den specifika verksamheten eller företagaren.
  • Bra engagemang och kompetens från rådgivarna
  • Ger viktiga nya insikter, hjälper till att tänka i nya banor
  • Ger kontakter och nätverk
  • Nyttigt för en verksamhet att stanna upp och reflektera 

 

Inspiration: kunder i tillväxt

JobAgent skakar om rekryteringsbranschen

Med inspiration av musiktjänster som Spotify har de utvecklat ett nytt sätt att rekrytera. Visionen är att i maj/juni lansera världens enklaste rekryterings-plattform. Läs mer om JobAgent här. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FerraPod - ett unikt skalskydd i världsklass

För tre år sedan hände något som tog VD Jarmo Sääfs företagande till en helt ny nivå. En kund ville ha en lösning som skulle visa sig vara något som blev mycket efterfrågat. Läs mer om Crowbar Security Solutions här

Bild på EU loggan
Detta projekt medfinansieras av Europeiska Unionen.
Rådgivare Almi tillväxt Sthlm

Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra rådgivare i projektet

Anna Dadfar

anna.dadfar@almi.se

 

Anneli Viklund

anneli.viklund@almi.se

 

Krister Samuelsson

krister.samuelsson@almi.se

 

Moa Jäger

moa.jager@almi.se

 

Peter Ekman

peter.ekman@almi.se

 

Rachel Lahdo Ghareb

rachel.ghareb@almi.se

 

Projektledare:

Eva Törnvall

eva.tornvall@almi.se